Hemma igen

Nu har Seth och jag kommit hem efter en helg i Kisa och ett litet matstopp i Mosås hos bror =)

Vi har haft härliga dagar. Seth har hittat morfars pannlampa, som han gärna har på sig när han ska läsa lite på kvällen. I morse när han vaknade tog han på sig kläder, pannlampa (det var fortfarande mörkt) och tog sin verktygslåda och promenerade in till mormor och morfars rum för lite kaffe på sängen =) Oh, vad söt han var.


Pannlampa...
De nedre bilderna är från när vi tog en promenad, mamma, Seth och jag.

I lördags fm var det "barnloppis" i gamla pingstkyrkan i Kisa. Vi gick dit och Seth hade en egen peng. Det första han såg var en polishjälm för 5 eller 10 kr. Den ville han förstås ha. Det var nog det bästa han köpt på länge, för den har han burit med sig överallt. Jag fyndade springskor, vinterjacka och termobyxor och lite annat. Toppen.


I lekparken med polishjälmen.
På väg hem idag åkte vi förbi Silas grav. Det blev en snabb visit, eftersom det var så kallt. Bilden längst ner till höger är från den lilla stunden där.

Nu sitter vi och tittar på "Lilla Sjöjungfrun". Den har jag inte sett sedan jag blev vuxen. Seth har pratat om den och nu blev det av att vi tittar på den. Trots att det säkert var 15 år sedan jag såg den, kan jag säga alla repliker. Ha ha. Jag var kär i prins Erik när jag var 11 år =) Jag har sett den många gånger.

Nä, nu ska jag lägga undan datorn.
Hoppas du haft en skön helg och att den nya veckan blir bra!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0