Skrutt

Jag är TRÖTT på att vara sjuk nu. Har fortfarande feber, värk i kroppen, snorig, hostig, ont i öron och hals osv osv. Jag ringde VC idag, eftersom det inte släpper av och de sa att det går en smitta nu som är väldigt lik influensa, men som inte är det enligt prover. Så det är väl det jag råkat ut för. Hon på VC sa att man kan må bra på förmiddagen för att sedan få hög feber på eftermiddagen och det var ju precis så det blev för mig i tisdags. Men förhoppningsvis går det över snart. Jag är bara inte bra på att vara sjuk nu. Jag har haft ett skitår och min kropp orkar inte mer, känns det som. Jag blir även nedstämd, eftersom jag vill få må bra och det faktiskt har varit lite för mycket under detta år. Jag är trött på att vara sängliggandes, liksom. Jag har ju varit det stora delar av detta år.

Ja, ja, nog klagat.

Har Stefans dator nu och hittade härliga bilder på Frodo och Gandalf från när de var riktigt små, innan vi fick dem. De är så härliga. Redan då var de som ler och långhalm =)


Frodo har magrat av ordentligt, men hon är pigg och så, så nu har vi börjat maska av henne. Hoppas det hjälper annars blir det en tur till veterinären.

Ja, nu har du fått läsa om familjens sjukdomar =)

Ja, så ser det ut här hemma denna fredagkväll =) För mig blir det Idol, Seth sover och Stefan är i kyrkan, Frodo ligger i värmen framför kaminen och Gandalf vet jag inte var hon är.
Hoppas du får en härlig helg!

Motgången är ofta en förklädd vän. Möt den med tacksamhet, för den ger dig styrka och klokskap.
Okänd

Kommentarer
Postat av: Anonym

Han låter dig vila på gröna ängar (Ps.23)- även om det inte alltid känns så! God bättring!

2010-10-29 @ 20:47:17
URL: http://hemmafrunshorna.blogspot.com
Postat av: sigrid

Og sjå Han er med deg alle dagar...



God betring!

2010-10-29 @ 23:28:30
URL: http://refleksjon-sigrid.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0