Lucky people

Kolla detta... Förstå vad nära man kan vara ibland...
Lucky people, kan man säga...


Höstbilder

Idag visar jag lite bilder från vår fina stad, eller staden är det inga bilder på, men de är ju tagna nere i "stan" =)



Längst upp är det bilder på en liten liten ö mitt ute i älven. På den ön finns ett litet rött hus, med en flagga. Hur gulligt som helst. Hoppas det syns. När Seth var mindre brukade han säga att han bor i det huset ibland =) Det är verkligen så vackert här. Känner mig glad att få bo i Dalarna =)

Idag har jag varit iväg på utbildning så jag var borta från 6 i morse till 18 ikväll. Så nu har jag ont och är trött, men jag är ledig imorgon, så då ska jag bara softa. Skönt.

Jag önskar dig en skön kväll!!!


Seriöst...

Seriöst...Hur äckligt är det inte när katterna drar in döda möss dag efter dag efter dag... Särskilt när inte Stefan är hemma och kan ta ut och slänga dem. (Mössen, inte katterna).

Seriöst... Hur tråkigt är det inte att vara själv hemma? Stefan är på Nätverksdagar och Seth är hos mormor (Stefan är utanför Örebro, så mamma åkte dit och hämtade Seth, så får han vara hos henne denna vecka. Stefan är ju borta hela veckan och jag är på en utbildning som tar heeeeeeeeeeeeeeeeeela onsdagen, så då fixade vi barnvakt på detta sätt. Underbart att det gick att ordna så.) Igår tyckte jag det skulle bli skönt att ha några dagar för mig själv, men nu tycker jag det är urtrist... Jag är ju van vid att vara ensam vuxen här, men inte att vara HELT ensam...

Seriöst... så har jag varit hos en av världens härligaste familjer i eftermiddag/kväll. Vad jag tycker om dem och vad lycklig och varm man blir i hjärtat efter att ha fått sitta vid samma matbord och lyssna på dem =) Dessutom hade jag ett mycket givande och upplyftande samtal med mamman i familjen =) Oh, att få ha såna människor i sitt liv!


Frida tillhör denna härliga familj, men tyvärr var hon inte hemma, eftersom hon numer bor i Gävle... men det var henne jag hade en bild på ;o)

Seriöst...så har jag världens mest fantastiska man!!! Jag hittar små lappar överallt här hemma där han skrivit gulliga saker till mig, nu när han är borta =) Hur mysigt som helst.

Okej, varför då alla dessa "seriöst"? Jo, för när jag var yngre sa jag och mina vänner så om vi ville understryka hur bra eller dåligt något var. Nu fick du dig också en dos av hur "man sa" på 90-talet. (Hjälpes så gammal jag blivit... Hua). Haha.
Jaha, nu ska denna "gamling" surfa runt lite och sen sova. Imorgon måste jag vakna 5:40... Så god natt snart =)


Skjutbana och Manboy

Kan börja med att berätta att SF blev förskräckta över att den reklamfilmen jag berättade om i förra inlägget, visades när det var barnfilm. Det ska inte kunna hända. Något fel har det blivit och de ska kolla upp var felet är och ordna det. Bra va?!

Vi var ju i Falun på kvinnokliniken idag igen och det gick bra. Nu är det vårdcentralsläkaren som ska sköta mig och min deltidssjukskrivning i framtiden. Det känns bra. Nu kommer jag bara bli bättre =)

Idag har vi haft härligt väder här i södra Dalarna. Nu på eftermiddagen åkte hela familjen ut till skjutbanan, där Stefan skjuter in sina vapen inför älgjakten. Seth är så duktig. Han lyder precis vad Stefan säger och han förstår allvaret i att vapen är farliga. Han får verkligen lära sig att respektera ett vapen men också se hur det hanteras på ett bra sätt. Det var en glad kille vi hade med oss, som du ser på bilderna här nedanför =)
Jag visar även stolt upp en bild på hur bra jag träffade när jag testade att skjuta fem skott. Ringen, som jag träffat innanför, är ca 20 cm i diameter och jag sköt på ca 85 meters avstånd. Med tanke på att det är andra gången jag håller i ett gevär, så gick det riktigt bra =)



Seth och jag åkte hem lite tidigare och gjorde middag. När jag stod i köket och grejade låg Seth i sitt rum och tittade på youtube och Eric Saade, när han sjunger Manboy, en sång Seth älskar. Naturligtvis var en katt med, denna gång Gandalf. Han ville även lyssna "på den där pojken, som sjunger om vind och vatten och som är i himlen." Alltså Ted Gärdestad och "Sol vind och vatten." Seth tycker mycket om den sången och antagligen har han frågat om Ted någon gång när vi lyssnat på sången och det har fastnat, det där att han inte lever längre. Så Seth pratade om att Ted är i himlen och där kan han träffa Silas. =) Han har så härliga funderingar. Tänk vad självklart allt är för barn.


Bild på Frodo när hon ligger och tittar ner i trappen och två bilder på Gandalf och Seth som tittar på Eric Saade =)

Vi hörs och störs imorgon igen =)

Bio

Dagen idag började med att vi låg i sängen och drog oss lääääääääääänge. Seth vaknade först 7:30, så vi fick sova länge och sen låg vi kvar och myste och tittade på Bumbibjörnarna =)
Till 11 åkte vi på möte i kyrkan - riktigt bra var det =)
Efter mötet åkte vi snabbt hem och lagade mat och sen for vi på bio. Det var andra gången Seth var på bio, men första gången vi fick alla tre tillsammans. Det var Toy Story 3, som gällde. En riktigt bra film, men lite otäck i slutet.
MEN både Stefan och jag blev irriterade innan filmen. Det är ju alltid reklam innan filmen och man tänker ju att reklamen ska vara lite anpassad efter vilken ålder filmen vänder sig till, men icke. Det börjar en reklam med flera kändisar som har sex med varandra. Ganska avslöjande frekvenser dessutom. Ärligt talat! Det är bara barnfamiljer på bion och de visar detta!!! Filmen var reklam för något jag inte vill göra reklam för här, men det handlade om att man skulle kunna ta reda på hur många man har haft sex med... Jaha. Tragiskt om man inte kan hålla reda på det ändå, skulle jag vilja säga. Stefan pratade med personalen efter och ifrågasatte detta, men de får allt digitalt från SF så de bestämmer inte lokalt vad som ska visas. Så imorgon kommer vi ringa SF och ifrågasätta lämpligheten i denna reklam kontra barnfilm.

Ja, då har jag fått klaga av mig lite. Vi har iaf haft en jättebra dag idag igen =) Vi behövde nog två heldagar där vi bara umgåtts som familj och då vi dessutom fick vara friska alla tre.

Imorgon ska jag till läkare i Falun och förhoppningsvis blir det sista gången för sen hoppas jag man kan sköta resten här på vårdcentralen.

Hoppas du också haft en bra helg!!! Tack för att du tittar in här =)

Kramar

Familjedag

Idag och imorgon är Stefan ledig, så vi har en familjehelg. Underbart!!! I förmiddags åkte vi till Västerås och gjorde lite ärenden. Vi åt på MAX och Seth fick ett datorspel med Kalle Kunskap - jättebra nivå för honom och glad blev han =). När vi kom hem tog vi på oss varma kläder och åkte till Avestavallen och tittade på fotboll. Ja, vi har blivit riktigt bitna =) Det är roligt, eftersom det är något hela familjen gillar. Men jag tycker vi borde ha en medalj för att vi satt där hela matchen för det var 8 grader, regn och blåst. Hua, vad kallt. Stackars spelarna...


Här är vi, några hjältar som sitter och fryser tillsammans =P


När vi kom hem tände vi eld i kamminen och åt god fruktsallad och Seth provade sitt Kalle Kunskapspel. En härlig familjedag har vi haft. JAG ÄLSKAR MINA KILLAR!!!

Slutar med en bild på Seth och Frodo.



Hoppas du också har en bra helg!!!

Kram och tack för de fina kommentarerna. Det värmer!

24/9

Idag är en något tyngre dag än andra dagar... Idag är nämligen det datum som var satt för Silas födelse. Det gör att jag påminns extra om att han inte finns här.



Silas, vi saknar dig.


Höstbilder

Lite härliga bilder från min promenad igår. Vi bor i ett oerhört vackert land. Vilken natur vi har!








Springtävling igen.

Börjar med en förklaring:
En app är inte en blindtarm =) Det är en applikation till iphone, alltså program du kan ladda ner i din telefon. Det kan vara spel, ljud, blogg, ett program som visar var närmaste mcdonalds är osv.

Igår sprang Seth sitt andra och sista lopp (om ni minns så sprang han ett lopp förra veckan och skulle egentligen ha sprungit förra torsdagen också, men då hade han ju haft jättehög feber, så då fick han inte springa.) Men igår sprang han igen tillsammans med Anton. Pojkarna fick varsin medalj efteråt och lyckan var stor =). Antons storebror sprang också, men med de som är lite äldre och han vann sitt lopp. Bravo!!



Idag har jag varit hos tandläkaren. Skönt, inga hål i år heller.

Nä, nu ska jag ta mig en promenad i det otorligt fina höstvädret. Vi hörs och störs =)

Kattljud

Idag när jag kommit hem från jobbet var jag i ett rum i huset och Stefan, Seth och Frodo i ett annat. Plötsligt hörde jag konstiga jamanden, som från en katt. Jag gick och kollade, för jag trodde det var nåt fel på Frodo. Synen som mötte mig var Stefan och Seth som skrattade så de kiknade (de är enormt lika ibland) och Frodo som såg förvirrad ut. Stefan har nämligen laddat ner en app till sin Iphone med olika kattljud. (Varför man nu vill ha en sån app - jag har ingen aning... men det finns ju appar med olika pruttljud och det har han iaf inte laddat hem och det får jag ju va glad för ;o)) Både Seth och Stefan hade enormt roligt åt att trycka på de olika jamljuden så att Frodo såg förvirrad ut. Jag tyckte mest synd om henne, men skrattade gott åt Seth och Stefan. =)

Imorse hade jag nästan ingen feber och det var skönt. Dagen på jobbet har gått jättebra. Jag är jättetrött, har jätteont och är jätteglad efter min första dag tillbaka. =)



Varg i fårakläder???

Igår eftermiddag gick Seth och jag ut för att hämta lite ved. Febern gjorde att jag frös galet mycket så jag ville tända upp i vår kamin. Stefan var och hyrde en film samtidigt som Seth och jag gick ut. När jag öppnade vedbon satt Gandalf där inne - med en liten söt fågel mellan frambenen. Fågeln levde och Gandalf lekte med den. USCH, det är verkligen INTE roligt. Det är den tråkiga sidan av att ha utekatter. Seth tittade fascinerat på och jag höll för öronen för att inte höra de förtvivlade pipen från fågeln. Jag far verkligen illa av att se och höra djur lida. Jag tog Gandalf och stängde in henne i vårt sovrum och väntade på att Stefan kom hem, så han kunde döda fågeln. Han är ju ändå jägare... det är inte jag. Jag vet inte om det var så bra att göra så, men jag ville inte att den stackars fågeln skulle lida mer. Det är väl en sak om katterna dödar sitt byte och sedan äter det, men det där med att de ska leka med det först, så att det får lida - det gillar jag inte.


En varg i fårakläder? En så söt och fin varelse, som samtidigt till sin natur är så grym.

Imorse vaknade jag med HÖG feber. Kära nån, jag ska börja jobba imorgon, jag kan ju inte ha massa feber då... Stefan är också sjuk, men Seth är frisk. Ulrica ringde i morse i annat ärende, men när hon hörde att Stefan och jag är sjuka så kom hon och hämtade Seth, så han fick följa med dem till kyrkan och vara med dem idag. Vilka vänner!!! Det fungerar bra med Seth, han är duktig när vi är sjuka, men det är ju just det. Han ska inte behöva vara duktig... Så det känns så bra att han får vara hos dem och leka och ha roligt. Dessutom åker de till Lina och Lennart på inflyttningsfika i eftermiddag så han får leka med de vännerna också.

Nä, nu ska jag fortsätta titta på film och krya på mig.

KRAM

Seths funderingar, ambulans och ballong.

Några olika grejer Seth har pratat om de senaste dagarna:

"Mamma, vet du varför snoppen sitter fast?"
"Eh... nä?" (något konfunderad över denna fråga.)
"Jo, för annars trillar den ner i toaletten när man kissar."

Han har även pratat om att han är kär... Han är kär i en tjej i dagmammagruppen. För hon är så söt, fin, rolig, snäll och gullig. =) Ögonen riktigt glittrar när han pratar om henne =) Han är för go vår son.

Han har även pratat om vad han vill jobba med när han blir stor. Jo, han vill jobba med traktorer och på dem ska det vara skopor och han ska kunna stå i en skopa och jobba om det behövs =) Han vill även jobba med brandbilar och kanske också på cirkus, men nä, cirkus vill han nog inte jobba med, det vill han bara titta på istället.

Det är så roligt med barns funderingar och Seth har många och han pratar ju konstant dessutom så det kommer några riktiga blänkare varje dag =)

Idag åkte vi ner till "stan", eftersom man bjöd på fika och att titta på/i en ambulans vid biblioteket. Spännande förstås =) Efter det gick vi en sväng på gågatan och där hade Alliansen familjejippo idag också. En clown stod och gjorde figurer av ballonger. Seth ville ha ett svärd, vilket han också fick. Det bjöds även på kakbuffé, vilket vi moffade i oss =)


Ambulans och ballongsvärd. (Bilderna är tagna med Stefans mobil, så det är inte så bra kvalité, tyvärr.)

När vi kom hem mådde jag inge vidare så jag tog tempen och det visade sig att jag har feber. Skrutt också. Jag som skulle gå på bio med Lina ikväll och titta på "Salt". Men det får bli en annan gång =( Igår mådde jag bättre och trodde jag skulle bli helt frisk, snabbt... men så blev det visst inte denna gång.

Och så till sist Dagens riktigt ogilla:
Våra knäppa katter, som på fyra nätter har tagit in fyra döda möss och lekt med dem... Störd nattsömn och äckligt att ta hand om död mus. BLÄ.

Hoppas att du har en bra lördag!
Jag tycker jag har det bra! Jag har fått vara med båda mina killar hela dagen och det är inte ofta vi har det så =)
KRAM

Thomas Tåget

Jag har köpt ett par nya ps2 spel till Seth på tradera =) Idag kom ett med Thomas Tåget. Man använder en eye toy, så han sitter framför kameran och spelar med sina händer. Han tycker det är superkul och särskilt när Stefan är med och spelar. Det ser rätt så roligt ut =)



Efter varje avklarad bana togs ett kort. De två nedersta bilderna visar en av gångerna kort togs =)

Nu sitter Seth och jag och fredagsmyser =) Oh, vad jag älskar fredagskvällar.

Hoppas du får en fantastisk helg!!!

Sjukstuga

Dagen idag började med att hela familjen var sjuka. Vi la oss allihopa på ett par madrasser nere vid tvn och tittade på barnprogram. Det var mysigt faktiskt. Seth har blivit feberfri under dagen och vi hoppas det håller i sig. Stefan har också blivit piggare, men inte jag tyvärr. Jag har lite feber och är superhes. Imorse ringde mamma, men vi fick lägga på, eftersom hon inte kunde höra vad jag sa =) Men det har blivit lite bättre så det hörs vad jag säger iaf. Jag var på jobbet en timma idag också, eftersom det var en utbildning i ett datasystem som jag också måste kunna när jag börjar jobba igen och det gör jag ju på måndag. Så jag proppade i mig alvedon och ipren och åkte (iof proppar jag i mig sånt varje dag pga värken, men det hjälper ju mot febern också...)

Det har varit toppen att vara tillbaka på jobbet ett par timmar igår och idag. Jag läääääääääääängtar att komma tillbaka. Hoppas bara kroppen håller. Jag får sjukt ont av att sitta upp längre stunder, men det kommer gå!!


Ni som känner mig och har läst bloggen en längre tid, vet att det kommer citat från sånger, dikter eller liknande då och då. Idag såg jag ett jättebra citat från en kille på Facebook;

"The happiest people dont have the best of everything, but they make the best of what they have."

Bra va!?

Seth har riktigt svårt att somna idag så just nu ligger han i vår säng och jag ligger bredvid och bloggar... (Stefan åkte iväg på Speedway.) Tyvärr missar jag CSI Miami nu (älskar den serien), men men... Det är ju världsligt. =) Känns viktigare att Seth känner sig lugn nu. Han är ju självklart viktigare än ett tv program =) Det är väldigt ovanligt att han har svårt att somna och att han är orolig, så det får vara såhär ikväll.

Jahapp, ytterligare ett spretigt inlägg, men det var så olika saker jag ville berätta om idag.
See you!!!
KRAMAR


Feber

Igår när Seth sprang tävlingen, tyckte han inte att det gick så snabbt som han ville. Han sa till Sofia att "skorna inte var så snabba". Detta trots att han tog sina snabbaste springskor =) Senare på kvällen kom förklaringen till det... Seth hade jättehög feber. Inte konstigt att han inte orkade som han ville. Så inatt har han sovit oroligt. Stackarn. Nu idag, går det upp och ner. Ena stunden är han ganska pigg, nästa ligger han och sover och nästa ligger han och tittar lite på vad som händer runtomkring honom. Men det är ju så det är när barn är sjuka. Igår konstaterade jag att han inte varit sjuk sedan i januari eller februari. Typiskt att han blev sjuk senare på kvällen då. 

Det var gott att få komma till jobbet lite idag. Jag blir så glad av att träffa mina arbetskamrater. Snart ska jag iväg igen, men denna gång till kyrkan där det är en förstahjälpenkurs gällande barn.

Hoppas du har en skön kväll!!!

Löpning och Solros

Idag hörde Sofia av sig och undrade om Seth ville springa en tävling nu ikväll tillsammans med Noa och Anton och det ville han naturligtvis. Det är Rembo IK som ordnar en löpartävling. Det är tre lopp som ska springas och om man fullföljer två får man ett pris =) Så på torsdag och nästa tisdag ska Seth springa igen. Det var mysigt även om det regnade. Det var många barn i olika åldrar där och även vuxna, som skulle springa lite längre förstås =) Våra barn sprang 500 meter.

På korten nedan är Seth, Anton, Noah, Emma, Sofia och jag med.

Bilderna talar för sig själva =)

Bakom vår vedbod har vi en hög där vi slänger jord och växter och sånt när det behövs. Där har det börjat växa en solros och vad jag vet har vi inte haft en solros förut. Märkligt, men fint.



Imorgon ska jag hälsa på jobbet. Det känns bra. Nästa vecka ska jag börja jobba igen även om jag inte kommer börja fullt direkt. Hoppas det går bra denna gång och att min kropp håller ihop. Jag mår ju verkligen inte själsligt bra av att vara hemma, men nu har jag ju inte haft något val, MEN det ska bli gott att komma igång igen. Jag kommer må bra av det, bara kroppen fungerar.

Stora kramar och tack för allt stöd jag får från er, mina vänner!


Dagens outfit bl a

Lite roligt med Seths outfit idag =)


Star warskalsonger
Spindelmannenstrumpor
Blixtenbyxor
Toystorytröja...

Snygg blandning va?

När tröjan blev blöt gick han och bytte den till en Bamsetröja =) Som sagt; väldigt blandat, men men, det spelar ju ingen roll.

Idag har jag haft lite sällskap av denna fina katt =) Hon har de mest konstiga stilar. Här ligger hon på min arm.


Seth var hos sin dagmamma på förmiddagen, eftersom de har matematik ute i skogen - även om han egentligen är ledig idag. Efter lunch åkte Seth och Stefan till badhuset och det var glada och trötta killar som kom hem för en liten stund sedan.

Seth lyckades komma in i sin korg, där han normalt sett har leksaker.



Jahapp, detta blev ett spretigt inlägg, men det är nog för att jag är spretig i mitt huvud nu =)

Ta hand om dig.


Lek och fotboll

Idag var Simon här och lekte med Seth. Det var riktigt mysigt.
Vi gav oss ner till "stan", eftersom Alliansen hade lite familjesatsning där, med hoppborg, mat, fika, ballonger, spade, hink osv. Vi var där en stund och sedan gick vi till en lekpark i närheten.


Buspojkarna =) Simon ser ut att va van att bli fotograferad =)

På eftermiddagen var vi på fotboll på Avestavallen. Pojkarna var mer roade av att leka med de medhavda paraplyerna =) Tänk att några paraplyer kan bli en koja, ett fängelse och många fler saker. Fantasin är det inge fel på.



Hoppas du har en skön lördagskväll!!!
Det ska jag ha =)

You´ve got me

Som så många gånger förut kommer här en sång av Steven Curtis Chapman.
På tal om mitt förra inlägg =)
Till Stefan =)

You´ve got me
One day you´ve got me laughing, one day you´ve got me crying
One day you´ve got me thinking: "I´m going out of my mind".
But one thing that is true, the one thing that never changes
is that you´ve always got me

On a Monday, on a Tuesday, on a Wednesday
All the way around ´till Sunday, you´ve always got me
On the good days, on the bad days and the mad days
the happy and the sad days, you´ve got me everyday of my life.

One night you´ve got candles burning
one night your head is aching,
most nights you´ve got a hundred severel things
still on your list to get done.
One thing stays true, one thing that you can know for certain
is that you´ve always got me.

On a Monday, on a Tuesday, on a Wednesday
All the way around ´till Sunday, you´ve always got me
On the good days, on the bad days and the mad days
the happy and the sad days, you´ve got me everyday of my life.

You´ve always got me, you´ve always got me by your side.
You´ve always got me , every single day of my life.
You´ve always got me.
One thing stays true, one thing that yoy´ve can know for certain is that
you´ve always got me.


Steven Curtis Chapman


Vilken man och fredagsmys

Jag hade en riktigt jobbig natt inatt. Magen ballade ur pga all värkmedicin jag äter just nu. Detta gjorde att jag inte sov många timmar alls. Min älskade man skjutsade Seth till dagmamman och sen åkte han och köpte proviva, coca-cola och en bok till mig =) Visst är han världens bästa!!?? Det är de där små gesterna i vardagen som gör så mycket!!

Ikväll hann vi med att fredagsmysa lite innan Stefan åkte iväg för att jobba igen. Nästa vecka drar all verksamhet i kyrkan igång igen, så då får Seth och jag fredagsmysa själva eller tillsammans med vänner, men inte med Stefan, så därför tog jag verkligen tillvara på denna kväll =)


Mina fina grabbar. Vilken familj vi är =)

118 800

När Stefan och jag firade 10 årig bröllopsdag den 5/8 testade jag en grej. Ni vet 118 800? Det är ju ett nummer man kan sms:a till och fråga vad som helst. Så jag sms:ade på skoj och frågade: "Hur många år har jag varit gift?"

Detta är svaret jag fick:
 "Hej du har varit gift med din man sedan Hedenhös höll jag på att säga. Nej, men du och din man har varit gifta i beundransvärda 15 år! Riktigt starkt jobbat! Det hade aldrig varit möjligt om ni inte vore så djupt förälskade i varandra som ni är. Visserligen brukar din man svira runt ibland och dricka starköl då och då, men du tillåter honom att göra det. För att du älskar honom. Mvh 118800."

Ha ha. Tja, allt stämmer inte som t ex det där med hur många år och att Stefan är ute och svirar och dricker öl =) Inte han inte, han är SPIK, precis som jag. Alltså helnykterist - inte ens lättöl.


Hedenhös...

Ja, så kan de svara, men vi har faktiskt fått seriös hjälp på en seriös fråga också. Det är väl på oseriösa frågor man får oseriösa svar =)

Take care och ha en skön kväll!!!

Seth som liten

Jahapp, vad ska jag göra nu då? Seth är och leker med en kompis, Stefan är på Speedway och jag är här hemma själv. Normalt sett är ju det jätteskönt att få vara ensam lite, men eftersom jag fortfarande är sjukskriven så är ju jag hemma hela dagarna all by myself. Jag ser verkligen fram mot eftermiddagarna då mina grabbar kommer hem =) men nu är jag alltså ensam här igen. Så då bloggar jag ;o)

Jag sitter och tittar på lite kort från Seths första år.


Längst upp till vänster: Seth, inte ens en dag gammal. Annandagen 05.
Längst upp till höger: Första dagen hemma.
Längst ner: Hugo, Seth och Albin i mars 06. "De tre musketörerna". Kusiner, pojkar och lika gamla. Det är coolt tycker jag =)


På dessa kort är Seth runt 10 månader.
Hugo och Seth, "nappkillarna", sitter i en vagn och myser i höstkylan.

Det är roligt och mysigt att se tillbaka på korten när han var liten. Det skär dock till i hjärtat, eftersom det också påminner om att det fattas oss en liten ängel, som snart skulle ha fötts...

Cirkus

När Seth kom hem från dagmamman i fredags hade han fått en fribiljett till Cirkus som nu är i stan. Han var så glad och ville så gärna gå =) Så igår gick Seth och Stefan på cirkus. (Känns jättetråkigt att inte vara med, men jag kan inte sitta på en hård stol så länge, som det är nu.) När de kom hem igen pratade Seth med mig innan han ens hade hunnit innanför dörren. Han berättade om den tokiga clownen, som trodde att en liten hund var en tiger, han berättade om en häst som vände rumpan mot publiken, han berättade om två flickor som kunde göra konster med rockringar osv osv. Det var nästan två timmar av ren underhållning=)

Ja, ni ser själva att han var glad och nöjd =)



Hoppas ni får en bra dag!
Idag ska jag till jobbet och hälsa på. Känns roligt, hoppas jag kan börja jobba snart!

Järnväg

Igår hade Seth och jag en såndär mysig stund som stannar kvar i hjärtat. Vi byggde Briojärnväg. Han har fått låna massor av Briojärnvägsgrejer från ett par i församlingen, som har vuxna barn, så de använder det inte just nu. Seth lekte, jag byggde, Gandalf låg på stora kudden och tittade på och under tiden lagade Stefan mat. Perfekt =)



Nu är Seth iväg på mattematik i skogen, som de har varje måndag. Stefan och Seth är ju egentligen lediga måndagar, men eftersom det är matematik, så får han gå på det varje måndagförmiddag. Väskan packas med fika och sittunderlag och en stolt kille vandrar iväg med de andra barnen ut i skogen och lär sig matematiska färdigheter =)

Hoppas du har en bra dag!

Bildkollage

2010 kommer inte gå till historien som ett av de bästa i mitt liv. Det har varit ett riktigt tufft år på många sätt. Det som är så fascinerade är att när saker och ting är svåra så uppskattar man allt som är bra i livet och det har jag mycket av. Så idag har jag gjort ett litet bildkollage av några av de saker som jag är så tacksam för i mitt liv. So here it comes =)

Börjar med att visa vad min fina Stefan kom och bjöd Seth och mig på i morse när vi fortfarande låg kvar i sängen och tittade på barnprogram.


Hjärtformade pannkakor. Fantastisk man jag har va??!!

Nu kommer bilder från hela året - so far - med vänner, familj och saker vi gjort.





Tänk vilket rikt liv jag har ändå =)

Tävling

Min vän Lina har en tävling i sin blogg.
Hon gör jättefina Dalahästar i modern tappning och man kan nu vinna en sådan i hennes blogg.
Gå in och kolla och var med och tävla du med =)




Stor är Din trofasthet


Internet igen

Japp, nu har vi internet och telefon igen =) Det känns skönt, men samtidigt har det varit rätt så bra att ha en "internetfasta".
Jag har faktiskt inte så mycket att skriva idag. Har en sån där dag idag, då jag måste påminna mig själv om att "det är dagarna som går som är livet". Även såna här dagar, som inte är så roliga, är ju livet och viktiga att ta vara på. De kommer ju aldrig igen.

Jag var hos läkare idag igen. En sten föll från mitt hjärta, för det är inget farligt, som gör att jag har sån fruktansvärd värk, men det kommer ta tid innan den är helt borta, enligt prognosen. Prognosen är ändå god och jag kommer bli helt återställd, så småningom. Hur lång tid det kommer ta, vet ingen, men jag får bra hjälp för att må bra igen.

Sista dagarna har jag plöjt  filmerna i "Sagan om ringen triologin". Jag måste ju ha något att göra när jag är hemma =) och det är bäst att passa på, för det är ju rätt så många timmar och det blir inte så ofta jag ser den - även om jag absolut älskar filmerna. (Och böckerna) Jag har någon timma kvar att se, men innan jag ser färdigt ska jag hämta mig en kopp kaffe och en after eight =) Seth sover redan - han var jättetrött - och Stefan är iväg på upptakt med ungdomarna i kyrkan och de är iväg och sover i tält. Whua, det är kallt... jag är glad att jag får sova här hemma inatt =)

Kram på er mina fina vänner!!

Höst...

Vi har fortfarande inget internet eller någon telefon här hemma. Imorgon kommer nya grejer - förhoppningsvis. Nu sitter Seth och Stefan och bygger med lego, så jag passar på att koppla ihop dator och Stefans telefon, så jag kan surfa lite =)

När vi ätit middag idag, tog vi en liten promenad. Det var så skönt att komma ut lite. Det är jättefint väder, men höstluft. Lovely!!!



Idag gjorde jag en tavla. Det är roligt att pyssla lite =)


Det blev en konstig vinkel på denna bild, men jag tycker om den - tavlan alltså inte vinkeln...=)


Hoppas du har en härlig dag!!
Kramar

RSS 2.0