Bio

Dagen idag började med att vi låg i sängen och drog oss lääääääääääänge. Seth vaknade först 7:30, så vi fick sova länge och sen låg vi kvar och myste och tittade på Bumbibjörnarna =)
Till 11 åkte vi på möte i kyrkan - riktigt bra var det =)
Efter mötet åkte vi snabbt hem och lagade mat och sen for vi på bio. Det var andra gången Seth var på bio, men första gången vi fick alla tre tillsammans. Det var Toy Story 3, som gällde. En riktigt bra film, men lite otäck i slutet.
MEN både Stefan och jag blev irriterade innan filmen. Det är ju alltid reklam innan filmen och man tänker ju att reklamen ska vara lite anpassad efter vilken ålder filmen vänder sig till, men icke. Det börjar en reklam med flera kändisar som har sex med varandra. Ganska avslöjande frekvenser dessutom. Ärligt talat! Det är bara barnfamiljer på bion och de visar detta!!! Filmen var reklam för något jag inte vill göra reklam för här, men det handlade om att man skulle kunna ta reda på hur många man har haft sex med... Jaha. Tragiskt om man inte kan hålla reda på det ändå, skulle jag vilja säga. Stefan pratade med personalen efter och ifrågasatte detta, men de får allt digitalt från SF så de bestämmer inte lokalt vad som ska visas. Så imorgon kommer vi ringa SF och ifrågasätta lämpligheten i denna reklam kontra barnfilm.

Ja, då har jag fått klaga av mig lite. Vi har iaf haft en jättebra dag idag igen =) Vi behövde nog två heldagar där vi bara umgåtts som familj och då vi dessutom fick vara friska alla tre.

Imorgon ska jag till läkare i Falun och förhoppningsvis blir det sista gången för sen hoppas jag man kan sköta resten här på vårdcentralen.

Hoppas du också haft en bra helg!!! Tack för att du tittar in här =)

Kramar

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bra att ni klagade! Fy vad irriterad jag blir, de borde absolut ta hänsyn till att det är en barnfilm som visas.

2010-09-27 @ 07:01:30
URL: http://www.livet-enligt-blogspot.com
Postat av: Marie Breskic

Bra. Klaga på. Du har rätt. Jag hoppas också det var sista läkarbesöket!

2010-09-27 @ 09:26:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0