Feber

Igår när Seth sprang tävlingen, tyckte han inte att det gick så snabbt som han ville. Han sa till Sofia att "skorna inte var så snabba". Detta trots att han tog sina snabbaste springskor =) Senare på kvällen kom förklaringen till det... Seth hade jättehög feber. Inte konstigt att han inte orkade som han ville. Så inatt har han sovit oroligt. Stackarn. Nu idag, går det upp och ner. Ena stunden är han ganska pigg, nästa ligger han och sover och nästa ligger han och tittar lite på vad som händer runtomkring honom. Men det är ju så det är när barn är sjuka. Igår konstaterade jag att han inte varit sjuk sedan i januari eller februari. Typiskt att han blev sjuk senare på kvällen då. 

Det var gott att få komma till jobbet lite idag. Jag blir så glad av att träffa mina arbetskamrater. Snart ska jag iväg igen, men denna gång till kyrkan där det är en förstahjälpenkurs gällande barn.

Hoppas du har en skön kväll!!!

Kommentarer
Postat av: mummen

Hoppas han kryar på sej fort så han kan springa igen.

Kram

2010-09-15 @ 18:29:24
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Nämen Plutten då! Inte kul att vara sjuk och ha feber. Hälsa honom att han ska krya på sig snart.



Själv så är jag smått förvånad att våra barn inte har ramlat dit än...någon typ utav höstförkylning brukar dom ju alltid få...men nu verkar dom vara immuna mot alla sorters baciller (och bara för att jag säger så så kommer dom få magsjuka eller någon annan trälig sjukdom inatt). Men men, man ska ju vara glad och tacksam att dom är friska...men lite konstigt är det ändå ;o)



Kram på er!!

2010-09-16 @ 08:10:51
Postat av: Sofia Lygdman

Vi laddar inför tisdan istället Seth, då går det i raketfart :) Du var jätteduktig!!! Kul att du ville vara med. Kram Sofia

2010-09-16 @ 14:25:28
URL: http://trebarnslycka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0