Internet igen

Japp, nu har vi internet och telefon igen =) Det känns skönt, men samtidigt har det varit rätt så bra att ha en "internetfasta".
Jag har faktiskt inte så mycket att skriva idag. Har en sån där dag idag, då jag måste påminna mig själv om att "det är dagarna som går som är livet". Även såna här dagar, som inte är så roliga, är ju livet och viktiga att ta vara på. De kommer ju aldrig igen.

Jag var hos läkare idag igen. En sten föll från mitt hjärta, för det är inget farligt, som gör att jag har sån fruktansvärd värk, men det kommer ta tid innan den är helt borta, enligt prognosen. Prognosen är ändå god och jag kommer bli helt återställd, så småningom. Hur lång tid det kommer ta, vet ingen, men jag får bra hjälp för att må bra igen.

Sista dagarna har jag plöjt  filmerna i "Sagan om ringen triologin". Jag måste ju ha något att göra när jag är hemma =) och det är bäst att passa på, för det är ju rätt så många timmar och det blir inte så ofta jag ser den - även om jag absolut älskar filmerna. (Och böckerna) Jag har någon timma kvar att se, men innan jag ser färdigt ska jag hämta mig en kopp kaffe och en after eight =) Seth sover redan - han var jättetrött - och Stefan är iväg på upptakt med ungdomarna i kyrkan och de är iväg och sover i tält. Whua, det är kallt... jag är glad att jag får sova här hemma inatt =)

Kram på er mina fina vänner!!

Kommentarer
Postat av: Mummen

Skönt för dej och Seth att få sova i en varm säng.

Kramisar

2010-09-03 @ 20:18:25
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Johanna

Skönt att det är något som kommer gå över, även om det måste vara jobbigt att ha ont. Härligt med Sagan om ringen - maraton, vi såg sista filmen förra helgen. De är bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0