Varg i fårakläder???

Igår eftermiddag gick Seth och jag ut för att hämta lite ved. Febern gjorde att jag frös galet mycket så jag ville tända upp i vår kamin. Stefan var och hyrde en film samtidigt som Seth och jag gick ut. När jag öppnade vedbon satt Gandalf där inne - med en liten söt fågel mellan frambenen. Fågeln levde och Gandalf lekte med den. USCH, det är verkligen INTE roligt. Det är den tråkiga sidan av att ha utekatter. Seth tittade fascinerat på och jag höll för öronen för att inte höra de förtvivlade pipen från fågeln. Jag far verkligen illa av att se och höra djur lida. Jag tog Gandalf och stängde in henne i vårt sovrum och väntade på att Stefan kom hem, så han kunde döda fågeln. Han är ju ändå jägare... det är inte jag. Jag vet inte om det var så bra att göra så, men jag ville inte att den stackars fågeln skulle lida mer. Det är väl en sak om katterna dödar sitt byte och sedan äter det, men det där med att de ska leka med det först, så att det får lida - det gillar jag inte.


En varg i fårakläder? En så söt och fin varelse, som samtidigt till sin natur är så grym.

Imorse vaknade jag med HÖG feber. Kära nån, jag ska börja jobba imorgon, jag kan ju inte ha massa feber då... Stefan är också sjuk, men Seth är frisk. Ulrica ringde i morse i annat ärende, men när hon hörde att Stefan och jag är sjuka så kom hon och hämtade Seth, så han fick följa med dem till kyrkan och vara med dem idag. Vilka vänner!!! Det fungerar bra med Seth, han är duktig när vi är sjuka, men det är ju just det. Han ska inte behöva vara duktig... Så det känns så bra att han får vara hos dem och leka och ha roligt. Dessutom åker de till Lina och Lennart på inflyttningsfika i eftermiddag så han får leka med de vännerna också.

Nä, nu ska jag fortsätta titta på film och krya på mig.

KRAM

Kommentarer
Postat av: Mummen

Ja du det är nog så, de söta och goa varelserna är nog små vargar också tyvärr.

Krya på er.

Kramisar

2010-09-19 @ 16:29:08
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Märta

Ja inte är det så roligt att se när katten har tagit en fågel och lite läskigt är det när de drar fram skogsmöss och lägger på trappan.

Hoppas att du mår bättre nu!

Kram! Märta

2010-09-19 @ 21:35:44
URL: http://angsgard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0