En tjej med bett...

Alltså, jag får så sjukt mycket bett som kliiiiiiiiiiiiiiiar. Det var ett par dagar då det var lugnt, men nu har jag stora myggbett på armar och ben. Jag har nog 10 per ben och nästan lika många per arm. På ena armen är sex stycken myggbett uppradade bredvid varandra, stora, röda och kliande. Stefan skrattade när han såg dem och sa:
"Du är en riktig tjej med bett i..." hm, jo jag tackar jag :)

Idag var Zara och jag ute och gick en sväng på Älvpromenaden. Man går alltså bredvid älven en bit. Det är så otroligt vackert!!! Vitsippor, forsande vatten (som inte forsar så mycket just nu) och gröna träd.

När man går Älvpromenaden går man under en av broarna som går över Älven. Nu ska ni få se något märkligt, som jag tog kort på idag:


Längst däruppe finns detta:


Hur i allsindar har någon kunnat komma dit för att göra denna grafitti??? Som du ser är det högt dit och man kan ju inte precis komma dit uppifrån... Ja, detta är ett mysterium :D.

Nu är det visst fotboll på tv. Hm, jag läser nog någon bok när jag sitter här och håller Stefan sällskap. Är inte jätteintresserad av Champions league faktiskt, men jag vill gärna sitta här med Stefan. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0