Packning och vänner.

Vilken LOVELY dag idag!!!
Stefan har sin sista lediga helg innan vi flyttar så idag har vi packat. Garaget är färdigröjt och lite annat här inne har också rensats och packats. Imorse ringde Anton och frågade om han och Seth kunde leka och det passade ju utmärkt så inte Seth fick en supertråkig dag när vi packade. När det var en så fin härlig dag var de ute och hoppade hoppsmatta (Seth sa så förra året så det ordet följer med även i år...)


Glada killar.

När Anton åkt hem gick vi en promenad i solen. Härligt!!


En glad skrutt...


Gandalf solar.


Det dröjde inte länge innan hon fick sällskap och så låg de där och myste i solen.

Framåt eftermiddagen/kvällen kom Pia, Pelle och Maja på lite fika. Vi passade på att inviga verandan för i år. Oh, vad skönt det var att sitta vid väggen i solen!!


Vi fick en toppeneftermiddag tillsammans.


Seth och Maja använde också hoppsmattan förstås :)

Så idag har varit en produktiv och rolig dag. Nu är vi trötta, som vanligt... Det blir nog en tidig kväll skulle jag tro.

Mormor fyller 85 år på måndag och resten av min familj har varit i Kisa och firat henne idag. Det känns riktigt konstigt och trist att inte vara med på det, men vi måste ha den här helgen till att få röjning och packning gjort inför flytten. Imorgon kommer Seths farmor hit och firar lite påsklov. Får se om Seth kan lura henne att hoppa lite hoppsmatta... hm... inte så troligt ;)

Jag önskar dej en härlig helg!!

Kommentarer
Postat av: Skrivmoster

Du väcker minnen med detta att packa... om och om igen! Jag är inte helt klar över vart det bär för er eftersom jag kom "sent" in i bloggen. Men det ger sig... Har Örebro i huvudet men ... nåja..!



Ha en skön söndag i alla fall!

Här ser ut att bli en fin dag. Som gjord för en tur till sommarstugan vid havet!

Kramar!

2011-04-17 @ 07:39:40
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Bonnfrua

Vi skanade er igår! Det var full rulle (som brukligt är) håller just nu på att ladda in bilderna i datorn så att det kommer nog lite på bloggen.

2011-04-17 @ 10:01:05
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0