Jane Austen och Bamse

Halli hallå.
Ja här har det inte gått i många knop idag. Jag sov riktigt bra inatt, vilket var länge sedan. Hade fortfarande feber när jag vaknade, men den har blivit bättre, så jag räknar med att gå till jobbet imorgon. Jag har haft sällskap av Jane Austen idag med Pride and Prejudice och Persuasion. Jag är en nörd, jag vet, men jag älskar verkligen Jane Austens böcker och filmatiseringarna på dessa. Jag har även börjat läsa Nirvanaprojektet av Stefan Tegenfalk. Han har skrivit en triologi och första boken Vredens tid, var jättebra. Tredje boken kommer någon gång nu i september om jag förstått det rätt. De är nästan i klass med Stieg Larssons böcker om Lisbeth Salander.

Seth har haft sin andra skoldag och det fungerar bra. Han är ruskigt trött när han kommer hem, men det är ju inte konstigt efter alla intryck och alla nya människor. Han tycker om att lyssna på musik när han ska sova. Ofta har det varit melodifestivalens skiva med Eric Saades Popular eller Manboy. Men nu har han börjat lyssna på Bamses dunderhits. Så nu går jag och sjunger på dessa sånger hela tiden :) Tänk er Björn Skifs "Hooked on a feeling", men med texten: "Vad har du i skalet? Nåt häftigt, nåt galet?" osv. Eller Gyllene Tiders "Sommartider" men med texten: "Dunderhonung hej hej, dunderhonung..." Ha ha.

Stefan är på sin första församlingsledarträff i Örebro ikväll. Själv grunnar jag på om jag ska titta på Fångarna på fortet eller den nya sångtävlingen True talent. Jag tror det blir den senare, eftersom Seth också vill titta på Fångarna på Fortet, men det får bli via tv4 play imorgon.

Kommentarer
Postat av: Kristina

oj är du sjuk? Jag har haft så lite ork att läsa bloggar ngr dagar. Krya på dig. Jane Austen är ju bara ljuvlig. Jag har själv försökt läsa om ngr Nora ROberts, är så trött att det är jobbigt läsa o då är det lättare läsa gamla böcker för läsa är ju en avkoppling. Just nu är jag som en jojo känns det som. hopas o ber att er ingång i Örebro ska fortsätta vara positiv och ge er välsignelse Kramar

2011-08-25 @ 10:45:15
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0