Dagen idag och snart 11 år.

Halli hallå.
Oh, vilken ljuvlig dag det varit idag. Riktig sommar. Jag jobbade som vanligt till 14.30 och sen mötte jag upp Lovisa och Molly på stan där vi tog en fika. Oh, vad härligt att sitta i solen och bara prata. Mer sånt till fruarna :)

Hos mamma och pappa verkar allt ha flytit på, men jag förstår om de är trötta. Idag har kusinerna Albin och Hanna också varit hos mormor och morfar och Seth blir så till sig ibland när han har kompisar att han pratar en oktav högre än vanligt och munnen går i ett. Jag tror dessutom att de andra barnen också hade varit ganska pratiga och i gasen idag. :)
När de bad till Jesus ikväll hade Seth tackat för att han haft en sån bra dag och bett att det ska bli snö... eh...? Han hade även berättat att han inatt känt en puss på kinden när han sov och att det var Jesus som gett honom den. Man blir bara glad av den där härliga grabben :)

Stefan och jag passade på att gå på bio ikväll. Filmen, The source code, var helt ok. Promenaden hem var helt ljuvlig. Det är folk på stan, restaurangerna med uteservering är öppna, solen sken och det var varmt. Mmmm, så gott.

Imorgon firar vi 11 år som gifta. Oj, oj. Tiden går fort - och hur gammal är man när man säger så??? haha. Jag har visat kort på oss bröllopsklädda förut, men jag gör det igen...


Lyckliga och förväntansfulla.


Vi hade väldigt roligt hela dagen!


Hm...


"Nu kan du kyssa bruden..."

Tänk att det gått 11 år... imorgon alltså.

Vi ses imorgon!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Grattis på bröllopsdagen! Hoppas att Seth inte blir bönhörd, om snön alltså. Inte än! =)

Postat av: Cissa

Vilken tur att jag har kommit tillbaka till civilisationen och internet precis idag, så jag hann med att gratulera på bröllopsdagen! Helt otroligt vackert brudpar! Och helt otroligt roligt ni verkar ha haft och har fortfarande efter 11 år! :-)



Och detta med snölängtan kanske hör åldern till, för Theo pratade också om det nyligen, att han ville att det skulle snöa. Tokstollar är de, killarna ;-)

2011-08-05 @ 17:41:45
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0