Elva år med älsklingen och Äntligen hemma.

Idag har det återigen hänt en hel del. Sommaren fortsätter och lite halvsemesterkänsla finns kvar!

När jag slutat jobbet gick Stefan och jag ut och åt och hade ett par timmar för oss själva. (Jag är fortfarande proppmätt...) Så gott det är att bara vara med Stefan. Jag fascineras över att v fortfarande har det så bra, efter 11 år som gifta. V har alltid något att prata om, att skratta åt och även att vara allvarliga för (säger man så?). Vi har det helt enkelt bra tillsammans! Men det kommer självklart inte gratis. Man måste jobba på ett äktenskap, så är det. Men vi jobbar på bra tycker jag :D. 

Sen åkte jag till Mosås, dit Seth, mormor och morfar redan kommit. Seth ville hålla i Molly tills hon kräktes, då fick hon raskt komma till min famn...

Seth och Molly :)


Alva och Hugo :)


Molly skrattar mot farfar sin (Seths morfar).

Nu är vi hemma igen och Seth har riktigt svårt att somna. Hoppas bara han somnar snart, för han är så trött... Stefan har börjat jobba igen, så han är med ungdomarna i kyrkan ikväll, precis som det brukar va :).

Här kommer ett gäng bilder från när Seth var hos mormor och morfar. Jag fick bilderna av mamma och det är hon som tagit dem alla.


De var ute vid "Flat" och badade. Gammelmorfar var med. Seth gillade inte de små fiskarna som simmade runt. Jag minns att när jag var vid samma sjö och badade som barn, fick min mormor sitta och plaska med benen så att fiskarna blev rädda och simmade iväg, eftersom jag var rädd för fiskarna... 

Hm... de "farliga" små abborrarna.

Hemma igen skulle det lagas på Seths traktor.


Seth ville äta en tågtårta så mamma plockade fram en rulltårta ur frysen och Seth fick garnera.


Resultatet:

Fin god tårta! (Mormor har nog hjälpt till lite också ;))

En dag åkte de till min syster med familj. Där prövades naturligtvis traktorn! Gissa om Seth var nöjd.


Barnen, Åsa och mamma gick på Skänninge marken. Där skulle det åkas karusell och äta karamell... ha ha. Här väntar de - hand i hand - att få åka radiobilar.

Härliga, goa barn!!

Hästkarusellen var för långsam, men det var ju bara att sitta kvar :)


Hoppborgen var till belåtenhet.


Albin och Hanna följde med hem till Kisa ett par dagar. Där passade de på att bada en hel eftermiddag. Denna gång vid en annan sjö, vid en annan strand utan fiskar... Badplatsen heter egentligen Rosebaden, men jag kallade den alltid för Åsesund?! när jag var liten, så det heter den än för mig...


Tre kusiner som fikar lite på en handduk.


Det verkar som att de haft en toppenvecka! Seths semester blev lite förlängd och jag tror att den kommer bli ett härligt sommarminne för honom, som alltid finns kvar. På måndag börjar allvaret... Då ska han börja skolas in på fritids. Hur blev han så stor, så fort?!?

Tack finaste mamma och pappa för att Seth fick vara hos er!!!
Och tack min finaste Stefan att du fortfarande älskar mig och vill vara min och att jag får vara din!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Visst känns det konstigt när de blir så stora att de slutar förskolan och börjar fritids...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0