Första tanden, släktingar och Bilar 2.

Idag blir det en hel del bilder, som det så ofta blir :) Det är både från idag och igår, men jag börjar förstås med det viktigaste kortet:
Nu är tanden ute!! Gissa om Seth är stolt och glad.
Den ramlade ut idag när vi var i kyrkan och fikade efter mötet. Det sa bara plopp... Ett kort har skickats till Berit, fd dagmamman. Det var viktigt! Han har även ringt mormor och farmor och berättat den goda nyheten :) Så härliga barn är!
Igår var vi på en släktträff. Pappa och hans äldre syskon träffas varje år i augusti utanför Nora. I år åkte Marcus med familj och jag och Seth ut dit också. Det var flera av våra kusiner med där ute och det var riktigt roligt att träffas. Stefan jobbade och kunde tyvärr inte vara med.
Det fiskades en hel del under dagen. Det nappade allt ibland. Det mesta fick gå tillbaka i sjön, men ett par stora abborrar och en gädda drogs upp.
Seth och Alva badade när de andra fiskade. (Naturligtvis fiskade de inte på den sidan som barnen badade på!)
Lovisa och Hugo hade kunnat stå i timmar och fiskat...
Oh, vad de skrattade när de nästan krockade i vattnet.
När Marcus, Hugo och Seth spelade lite fotboll råkade Seth slå sig på en bänk. Han fick ett märke på ryggen och en rejäl fläskläpp som blödde ett tag. Idag är fläskläppen nästan helt borta, men igår var den stor. Vet inte om det syns så bra på bilden, men överläppen är nästan dubbelt så stor som vanligt. Tur att han kunde gå in i mormor och morfars husvagn och vila en stund...
Seth och fläskläppen...
Jag fick med mamma på ett tjejkort. Bara Alva som saknas av de tjejer från vår familj som var med.
Ett typiskt Mia och Lovisa kort. Visst ser det somrigt ut!?
Molly hittade plötsligt sin hand och det var så gulligt. Ögona gick i kors på henne :)
Idag på eftermiddagen gick vi på Bilar 2 i 3D. Jag måste säga att jag inte tyckte den var jättebra, som jag tycker den första är. Men Seth gillade den och det är väl det viktigaste. Marcus, Hugo och Alva var också med och så ett par av deras vänner, som vi bowlade med för ett tag sedan.
Seth och Stefan med sina glasögon.
Ha ha, jag ser ut som en... hm... en smurf :) ha ha.
Hugo och Alva.
Marcus.
Imorgon börjar Seth skolas in på fritids. Han gillar det inte särskilt mycket. Han är nervös eftersom han inte känner någon. Jag tycker lite synd om honom, men jag är inte orolig, det kommer gå bra.
Hur har du haft det i helgen?
Hoppas du haft det bra!

Kommentarer
Postat av: Kristina

härlig helg och härliga bilder. Ber för Seths inskolning. Kramar

2011-08-08 @ 08:46:20
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0