Andra advent

Vilken go helg, men oj vad trötta vi varit allihopa. Det blev sent i fredags innan alla barnen sov och även innan vi sov. Lördagen började med att barnen vaknade tiiiiidigt, för de hade ju bestämt träff i vardagsrummet när de vaknat. Där skulle adventkalendrar öppnas och det skulle lekas. Så vi var rätt trötta allihopa under lördagen, men vi hade det gott ändå!
På förmiddagen drog vi iväg till statsparken. Det var inget skönt väder at all!!
Stefan, Olof och Malin.
Barnen brydde sig föga om att det var trist väder och kallt. De lekte för fullt ändå.
Som ni ser var vi rätt så ensamma där...
Andra hade vett att hålla sig inne ;) Nä, det var skönt att komma ut. Eftersom vi bor i lägenhet, blir det ju lite trångt när vi är så många och barnen behövde få springa av sig lite.
Efter statsparken blev det Jensens för oss. Där hade grillen ett elfel för dagen, så vi fick vänta och vänta och vänta på maten, men de hade förvarnat så det gjorde inget. Som tur var hade barnen med sig lite leksaker och underhöll sig riktigt bra tillsammans.
Oliver är hungrig...
Malin och jag gick en sväng på stan, när "gubbarna" gick hem med barnen. Sedan byttes vi om och de gick till Claes Ohlssons och vi pysslade med barnen. De målade...
och gjorde mantlar till sina gosedjur.
När barnen somnat för kvällen tittade vi på en klassiker: "Liar liar". Vi har samma humor och kan de flesta replikerna och skrattade gott trots att vi sett filmen måååånga gånger.
Imorse sov iaf barnen till 6.30 och vaknade lite piggare (vilket vi också gjorde). Skönt. Morgonen bestod bla av fint sångframträdande av Amanda och Seth, tyvärr spelade jag inte in... Det var oerhört charmigt!
När vi gick till kyrkan åkte de andra hemåt för att hinna hem och lyssna på Annika Östberg, som ska vara i deras kyrka ikväll.
Eftermiddagen har varit lugn med skidskytte och så Helt magiskt på SVT play (Seth ville verkligen se det och man blir imponerad av de olika trixen...)
Ikväll är det "O helga natt" här i stan, det börjar nu faktiskt. Det är ju en konsert mitt i stan, som visas på tv på julafton. Stefan ska ut och kolla läget (det blir rätt så trångt), men Seth och jag stannar hemma. Dels för att jag blivit förkyld och hes och vill inte bli kall och ännu mer hes inför nästa helg då det är julkonsert och sånt. Dels är det som sagt mycket folk och Seth kommer se nada om han följer med och trängs bland tiotusentals andra. Nä, så vi stannar hemma. Sen kommer ett par som heter Robert och Petra hit på lite adventsfika.
Hoppas du haft en bra helg och tack än en gång för att du är med mig om dagarna :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0