Lite söndag och lite måndag.

Igår var en bra dag. Först var vi i kyrkan på julfest. Roligt!!

Vi hade som plan att åka till Avesta för den årliga julmusikalen (jag skrev om den förra året, då jag ledde Shalom och var med och satte upp musikalen) efter julfesten här i Örebro. Det var Zara som hörde av sig för säkert en månad sedan och undrade om vi ville komma upp. Eftersom den var på eftermiddagen, var det vår plan att åka dit. Nu har ju jag varit rejält hängig och Stefan har blivit det också, så vi bestämde oss först efter julfesten här i Örebro om vi skulle åka. Vi ville så gärna, så vi stoppade i oss Ipren och åkte. Seth var eld och lågor! Det var sjukt roligt att träffa så många igen. Så fort vi kom till kyrkan, där musikalen spelades, försvann han. Han sprang runt och lekte med sina kompisar :).
Oh, vad gott det var att få krama om alla (jag varnade dem om att jag är förkyld ;)). Alicia leder numera Shalom och hon gjorde det med bravur!! Inte dåligt av en 16 åring!

Jag fick kämpa för att få med mig mina grabbar hem. Trötta, glada och hängiga åkte vi hem igen. Seth somnade så fort hans huvud la sig på kudden.

Idag har jag jobbat, som vanligt. Nu är det bara fyra dagar kvar att jobba, sen är det julafton. Jippi! Ikväll bakade Seth och jag polkagriskakor. Oj, oj, så sjukt goda! Jag ska försöka komma ihåg att lägga upp receptet imorgon! 
Seth var så hemskt rar när jag la honom. När jag var liten hade jag hela sängen full med gosedjur och han är likadan. Några är lite kärare än andra...


Den röda (längst bort) är Clifford, den beiga är Pärlan och den gula Pluto. På dem har han lagt sina tre nötta snuttefiltar som täcke och så ska de få sova hos honom och han kan hålla om dem. Han är väldigt rar, mellan sina trotsutbrott ;). 

Sov gott och försök att njuta också i all julstress. Jag själv arbetar flitigt på att hinna njuta också! 

Kommentarer
Postat av: Cissa

Vad härligt för honom att få träffa sina gamla kompisar igen! Och vad mysig han är där med alla gosedjuren! Theo har också sängen full och har stenkoll på vartenda ett.



Polkagriskakor! Det låter som något för mig!



Kram

2011-12-20 @ 22:31:21
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0