Vuvuzela och grisar.

Nu ska ni få höra vilken humor Stefan (och jag) har...
Ofta somnar jag när Stefan ligger bredvid och tittar på Sporten vid 22 tiden. Häromkvällen var inget undantag. Precis när jag var i gränslandet mellan sömn och vaket tillstånd - ni vet sådär skönt som det kan vara, då tankarna helt plötsligt blir drömmar - så väcks jag med ett ryck av att Stefan spelar på en Vuvuzela på sin Iphone. Jag lovar, det var inget skönt ljud att bli väckt av. Jag fick hjärtsnörp, som vi säger hemma i Östergötland.
Vuvuzela är ju en såndär, typ trumpet, från Sydafrika som alla spelade på under fotbollsvm. Och naturligtvis kan man ladda hem en sådan app till sin Iphone... vad nu det ska vara bra för :)
Stefan skrattade gott och jag med... Jag försökte bli lite sur, men det gick inge bra utan vi låg där och skrattade tillsammans.
Vilken humor va?!
Vi brukar säga till varandra att det är tur att vi har varandra, för ingen annan skulle orka leva tillsammans med någon av oss. Vi har så dålig humor, men vi har lika humor, och vi skrattar ofta åt konstiga saker. Men som sagt, vi har lika humor och skrattar mycket tillsammans, sen kan det vara så att ingen annan fattar vad vi skrattar åt förstås, men det gör inget.

Igår spelade vi "kasta gris" efter middagen. Det blev en sån där mysig stund för hela familjen. Det behövde vi efter de senaste dagarnas stress. Vi vann varsin gång, det var väl rättvist och bra?
Här kommer en liten bildkavalkad från spelstunden :)









Tack för kommentarerna om min tå!!
Marie skrev att hon tycker jag har söta tår. Tack!!! Jag blir så glad för jag brukar mest bli retad för mina "bebistår". De är ju så böjda... Jag går på "spetsen" av tårna. Ha ha. Men jag tycker om mina tår, de är bra att ha ;)
Det gick sådär att få i foten i min sko idag, men det gick. Vår skruttbil Doris har ju automat så jag behöver inte vänsterfoten när jag kör och på jobbet hade jag Stefans Birkenstocktofflor. 

Vad ska du göra denna helg?? 
Vi har en lite allt möjligt för oss. Imorgon ska Seth och jag handla och börja baka inför Stefans födelsedag. Så börjar ju melodifestivalen imorgon. Jippi!!! På söndag ska jag och några vänner sjunga på gudstjängensten och sedan får vi nog gå ut och äta för på eftermiddagen ska vår lilla familj gå och titta på nya disneyfilmen "Trassel". Det ser jagfram mot!!!

Ta hand om dig!!!

Kommentarer
Postat av: Örebroarn

Stefans tröja var ingen vacker syn! :-)

Hur kan du tillåta sånt i ert hem?? Trodde du hade pli på han....

Tur ni ska flytta hit snart så det bli ordning på han.

Finns ju omvändelse har jag hört :-)

2011-02-05 @ 08:01:11
Postat av: Bonnfrua

Hm... jag kommer ihåg en lillasysyter som väckte mig varje helgmorgon med: Gå upp din gris, gå upp din gris nu har du sovit färdigt!" på högsta skrikvolym.

Skönt att ni hinner mysa mellan varven också!

Kram

2011-02-05 @ 12:04:00
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: E-K

Jag blir så nyfiken på varför du skriver "gudstjängensten" - säger ni så, eller slant du bara?

2011-02-05 @ 14:28:09
Postat av: pastorsfrun

Örebroarn: Det är nog helt omöjligt att omvända honom i denna fråga. Hellre Leksand än Örebro... säger en FBKare ;)

Bonnfrua: Har inga såna minnen som helst;) Men vackert var det när jag sjöng för dig haha

E-K: Jag slant. Men det vore roligt om man skulle säga så!

2011-02-06 @ 18:15:12
URL: http://pastorsfrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0