Tips och sjukdom igen...

Stackars Stefan. Jag tycker faktiskt synd om honom. I början av december låg han hemma i en vecka med hög feber. Innan och under jul hade han hög feber och ont i halsen igen. Nu har han smittats av Seth - tror vi - och har ont i magen och lite annat... Behöver inte gå in mer på det. Inom loppet av en månad har han varit sjuk tre gånger. Det är inte roligt! Det brukar visst vara så runt jul och nyår att någon av oss är sjuk... Men om vi skärper oss med ett sundare liv kanske det också blir bättre?

I julklapp fick jag två filmer. "Svärdet och Spiran", som egentligen är en serie, som ska börja på 3an på onsdag. Jag har redan sett alla 7.5 timmar :) En välgjord tv dramatisering av en av de bästa böcker jag någonsin har läst. Väl värd att ses!!


Jag fick även "The last song". Också väl värd att se. En fin film om familjerelationer och några tårar föll då och då. Säger inte så mycket eftersom jag gråter till det mesta, men ändå...;)


Ja, det var några tips om ni får lite tid över och vill se något bra :)

Nu ska jag titta färdigt på CSI och sen sova. Har börjat jobba heltid nu, så jag behöver nog mina timmars sömn...

Ta hand om dig!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jaså du har också sett Svärdet och spiran! Blir lite full i skratt, syrran fick den också i julklapp och plöjde den under nyårshelgen, jag köpte den för ett presentkort jag fick i julklapp och håller på att se den! Mycket bra, tycker jag, ibland blir man så besviken när de ska göra om en bok till film, men den här är riktigt bra!

Postat av: Lovisa

Men alltså, räcker det inte nu? Fy, vad tråkigt att Stefan är sjuk igen...tycker att han har gjort sitt för flera år framöver...han behöver inte bli mer sjuk nu. Hoppas han kryar på sig snart, kraken!



Hur går det att jobba heltid då? Det är iof bara andra dan idag, men jag tänkte iallafall fråga ;o)



Tack för en jättefin nyårsafton tillsammans med dig och Seth! Det var verkligen supermysigt!!!



Ta hand om er och så hörs vi mer framöver!



Kram Lovisa

2011-01-04 @ 09:40:48
Postat av: E-K

Det är ju inte klokt att han är sjuk så ofta! Borde det inte göras någon utredning?

Hoppas han kryar på sig snabbt den här gången, och att ni andra får vara friska!

2011-01-04 @ 13:16:13
URL: http://emmakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0