God Morgon Världen

Idag var det en seg morgon. Seth fick ligga i Stefans säng och titta på Bolli och jag sov vidare. Han tjatade på mig i en timma om frukost innan jag orkade gå upp och göra iordning frukost. Stackars honom... Men det var skönt för mig att få sova lite längre i morse :)

Idag ska vi åka och inhandla lite olika grejer såsom lördagsgodis och nya kläder till Seth. Han växer så väldans mycket nu :) Sen ska vi äta semla med Frida. Seth har pratat om att köpa semla så länge så nu bestämde vi att mysa lite när vi ändå är på stan. Kul att Frida vill vara med också. I eftermiddag ska vi hämta upp Stefan när han kommer hem och sen blir det familjetid :D

Har inte riktigt känt efter hur den här dagen är än, men TACK för alla uppmuntrande kommentarer!!!

Jag hittade denna bild på facebook. Den är från Lussebandyn 2010. Vi pratar med de som stod för en del av underhållningen. Vi såg dem när vi var på en sportgala i somras och Stefan fick sitt stipendium. Sedan dess har Seth pratat om de där killarna som hoppade och gjorde konster med sina cyklar. Nu fick han äntligen träffa dem.
Ser ni hans blick! :D


Det var riktigt goa killar som var oerhört duktiga på sina cyklar.

Här är en bild som jag tog på dem under Lussebandyn.


Hoppas du får en fin lördag. Jag tror att vi kommer få en bra lördag, Seth och jag och sedan en bra familjekväll när Stefan kommer hem. Återkommer med bilder från dagen :D

Tack för att du uppmuntrar mig och för att du följer min vardag. Jag uppskattar det jättemycket även om jag inte vet vilka ni alla är som läser bloggen.
Stor Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0