Lite ditt och datt

Seth är en hejare på att leva sig in i Fångarna på Fortet. Igår satt han och hojtade och tjoade och när han såg att vi tittade roat på honom blev han lite generad. Härligt med lite entusiasm tycker jag.

När han märkte att jag tog kort på honom ville han förstås fåna sig och då kan det se ut såhär:


Fingret i näsan... vilket bus :) Undrar om han hittar något... I bakgrunden äter Farmor chips tror jag ;)

Imorse såg det ut såhär när Seth låg och tittade på Bolli i vår säng:


Det ser så mysigt ut...

Har inte gjort så många knop idag... Vi började dagen i kyrkan på en bra gudstjänst. Vi köpte med oss mat hem, eftersom farmor hade lite bråttom hem. När vi vinkat av henne röjde jag lite i några skåp i köket. Porslin som vi inte använder så mycket har packats ner. Det är bra att ta lite sånt pyssel då och då. Om några veckor kommer vi ha visning på huset och folk kommer ju titta i garderober och skåp så då är det ju bra om det ser lite bra ut :)

Både Stefan och jag känner oss låga idag, så nu ser vi fram mot Solsidan så vi får skratta lite. :D

Igår ringde min mamma och berättade att en släktings hus stod i brand. Senare fick vi veta att huset brunnit ner till grunden. Det är det hus som mormor växte upp i och flera generationer har bott där. Jag har varit där en hel del och det känns sorgligt. Det som ändå är bra i sammanhanget är att inga människor skadades och de hann få ut en del av sakerna ur huset. Där fanns ju gamla släktklenoder och sånt och det en del kunde räddas. Jag tycker hemskt synd om familjen. Tänka att förlora hela sitt hem! Visst det mesta kan ersättas och det viktigaste är att alla klarade sig helskinnade, men tänk att förlora sitt hem... Tänk vad många det är som gör det varje dag runt om på jorden... Man får sig en tankeställare och uppskattar MYCKET det man har!!!

Nä, nu ska det göras kvällsmacka till Plutten =)

Ha en skön kväll!!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Frida

Usch jag läste om det i Corren. Om det var det huset du menade. Sorgligt. Beklagar!

Frida i Linkan.

2011-02-03 @ 06:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0