Vårt hus och mycket grejer

Vi har ett väldigt stort hus... 126 + 126 kvm + biyta i form av garage och carport. Ja, det är VÄLDIGT stort till oss tre :D. Men ett underbart hus som vi har stortrivts i. Men nu ska vi ju flytta härifrån om ca fyra månader.
I Örebro vill vi hyra lägenhet - drömmen är en lägenhet i en flerfamiljsvilla. Vi bodde så i Alingsås och det var toppen. Undrar hur det kommer bli att bo något mindre? Vi behöver göra oss av med många saker för att få plats i en lägenhet igen. Så nu ligger flera veckor av rensande och säljande och "gebortande" framför oss. Det känns faktiskt ganska befriande att rensa upp. Vi har så mycket onödiga saker. Det är skönt att få tänka efter vad vi behöver och göra sig av med lite överflöd. Det bästa är ju om vi kan ge bort det mesta till människor som behöver, tex såna som är på väg att flytta hemifrån. Vi kommer köra en hel del av grejerna till 33:an - vår secondhandaffär - som även skeppar iväg en del till Estland.

Lite bilder på vårt hus, när det var höst...


Det ser tråkigt ut på utsidan, men innuti är det jättefint (tycker jag) och väldigt stort!

Nä nu är Seth jättetrött och Bolli är slut, så nu ska han stoppas i säng :)

Hoppas du har en bra vecka so far! Kramar


Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Beundrar er som orkar och vågar flytta! Förvisso vet ni att det är rätt, men både det fysiska i flyttandet och psykiska är ju inte helt lätt för det!

Beundrar er!

2011-01-19 @ 22:12:32
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Eva Lundblad

Det är skönt att flytta ibland och få rensa lite bland allt man samlat på sig. (Men det är jobbigt!!)

2011-01-21 @ 18:25:58
URL: http://eva-lundblad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0