Kisa

Nu är vi hos mamma och pappa i Kisa. Så härligt!
Vi började med att äta och sedan satte vi upp studsmattan. Seth hoppade ca fem hopp och ropade "coola snubbar" och sen har han bara lekt med annat. Ha ha. Vi som trodde han skulle bo på studsmattan, men icke. Det finns så många andra roliga grejer hos mormor och morfar. Det är ju förstås bra :D. Särkilt gillar han att hjälpa pappa/morfar när han arbetar i trädgården. Just nu är projektet att lägga plattor.

Idag när jag bar packningen som vi har med oss, gjorde jag något med ryggen. Jag har en punkt vid ena skulderbladet som gör jätteont och ännu mer ont när jag andas. Att gäspa eller nysa är vidrigt. Stefan har masserat, men det hjälpte bara en stund. Funderar på om en nerv hamnat i kläm eller så. Roligt är det inte iaf och handikappad blir man. Det går något bättre när jag ligger raklång, vilket jag gör nu på min säng. (Försöker få Seth att somna och det är inte det lättaste när han är så uppspelt att få vara här.) Ja, ja. Det går nog över tills imorgon.

Igår gick min iphone sönder. Den bara la av. Stefan satt och försökte fixa den hela dagen igår. Han var i kontakt med kundtjänst och var på trebutiken i stan. Inget gick att göra förutom att reklamera den. Får se hur det går. Det tråkiga är att alla bilder och filmer jag har på telefonen är borta. Tur att jag bloggar så många bilder finns här. Vilket i-landsproblem att jag inte har min iphone längre... men jag saknar den! Mamma har sin gamla telefon kvar, som tur är, så jag kan låna den nu, men det är ju ingen iphone. Ja, du hör ju vad jag tjatar, men jag saknar den! ;)

Ja, ja... Nu har nog Seth somnat så jag kan gå ner till de andra. Avslutar med en bild från Hampe, som jag gillar:


Seth hoppar och kompisen Elias sprutar vatten.
Härligt sommarlov!!

Hoppas du har en bra semester. Vore jätteroligt att höra vad du gör eller ska göra på din semester!
Kram

Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

Hej Mia!

Vilka fina bilder o vad fint du skriver!!

Det var så kul att få vara tillsammans med er på Hampe!

E o E har pratat om Seth, de ville så gärna träffa honom igen! Det kan vi nog ordna, eller hur ;)!

Allt gott! Kram

2011-07-14 @ 17:45:51
Postat av: Skrivmoster

Jag njuter när jag läser och ser bilderna! Så underbart att få vara tillsammans! För mig blir det minnen tillbaka... då våra barn var små och mina föräldrar fanns i livet. Ta vara på alla dagar!!



Kram och ha en fortsatt bra sommar!

2011-07-16 @ 07:36:38
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0