Leken

Idag såg vi på väderkartan att det skulle bli soligt och fint, men lite sämre imorgon. Så vi ändrade vår tvättid till imorgon och hörde med Lovisa om hon och barnen ville möta upp oss vid Leken och bada och umgås. Hon var på och vid 11 tiden träffades vi. Huva, vad kallt det var. Det blåste, solen var i moln och vi huttrade och frös. Som tur var kom solen fram och värmde upp efter en stund. Samuel och Valter kom också och höll oss sällskap ett tag. Det var så roligt att träffa dem också. Valter är knappt två år, har världens längsta ögonfransar och är hur charmig som helst. Hans far och mor är också underbara. Tyvärr jobbade Johanna (mamman), men det var roligt att träffa killarna.


Dagens iphonegeneration...


Alva och faster Mia.


Seth körde "all in" med badgrejerna. Vår härliga grabb!!!


Grabbarna... Seth kör det säkra före det osäkra och kör medncyklop, snorkel och simfötter även uppe på land :D


Samuel, Valter, Alva, Hugo och Seth vid gungorna.


En hungrig Molly vill inte vara hos faster...


Stefan var med :D Härligt med semester!!!!




Nu sover Molly skönt i mammas famn, efter en god måltid :)

På eftermiddagen kom Sofia och lilla, lilla Natanael hit. Natanael är bara tre veckor gammal och liiiiite för tidigt född, så han är inte stor inte. Oh, vilken fin bebis. Jag glömde fråga om jag får lägga upp bilder på dem, så jag gör inte det idag, men om det är ok kommer det bilder imorgon. De bor inte här längre, men Fia är och hälsar på lite när Jesper jobbar långa pass nu (som flygledare på Arlanda). Underbart att få hålla i en sån liten en. Två bebisar på en och samma dag. Det är inte dåligt det ;)


Det känns som riktig semester, efter en dag som denna! Hoppas din dag också varit bra!!

Kommentarer
Postat av: Annika

Vad roligt att höra att du har en skön semester. Själv kan jag inte ta ut någon fyra veckors semester,men i slutet av augusti har jag sökt två veckor. Ha en fortsatt välsignad semester. kram från Annika.

2011-07-11 @ 21:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0