Tillbaka - igen.

Hej hej hallå!
Nu är jag tillbaka - igen. Nu är vi hemma. Vi kom hem igår eftermiddag. Vi har haft det jättebra borta hos mamma, pappa och sen Inger, men det är ändå väldigt skönt att komma hem! Som vanligt blev katterna glada när vi kom hem och de är hur mysiga som helst. Tyvärr har jag blivit lite sjuk. En rejäl förkylning med lite feber, men jag är ju ledig, så jag kan vila. Idag ska det bara tvättas och jag tänker inte lyfta ett finger för att göra mer än det :). Stefan ska iväg på Speedwaygrejer, men Seth och jag ska inte göra något. Skönt med en sådan dag efter att ha varit borta en vecka.

Här kommer bilder från de senaste dagarna, när jag inte bloggat.

Jag berättade ju att Seths hår blev jättedåligt klippt och vi skulle försöka hitta en frissa i Söderköping. Men han gick med på att "klippas" med maskin av Stefan, så vi löste det så istället. Det blev bättre det!


Han bestämde själv att det skulle vara handdukar lite överallt ;)

När vi kom till Söderköping var Stefans bror med familj där. Här sitter kusinerna och leker med en kulbana som Seth fick av sina kusiner.



Det är så roligt att se kusinerna. De är snart 6 år, 8 år, 10 år och 12 år och ändå leker de jättebra tillsammans. Seth har inte haft en tråkig stund kan jag lova. Som traditionen bjuder gick vi till Smultronstället och blev bjudna på glass av Inger. Det är gott, härligt och trivsamt.


Seth och hans glass.


Här är Christian, Mina och Emma-Karin med sina glassar.


Ellika, Inger och Christian. Jona kom inte med på kort, jag vet inte varför jag missade det... Slarvigt. 


Här är jag och min sorbetglass. Smaskens!


Stefan gillade sin glass med :)

Efter glassen tog vi oss en promenad utmed Göta Kanal. Det ligger många fina båtar utmed kanalen!






Seth och Stefan tittar på när ett par båtar slussas.

Så igår åkte vi hem. Seth ville att Clifford också skulle lyssna och titta på den film han tittade på i sin DVD. Väldigt gulligt tycker jag!


Vi åkte förbi Silas i Linköping. Vi hade en fin stund där. Här är Seth och lövet med Silas namn. Han hade även ritat teckningar som han lämnade där.


När vi kommit hem handlade vi lite för att kunna bjuda härliga familjen Olsson på mat. De är och hälsar på i Örebro, men åker hem idag och vi ville så gärna få träffa dem, så de kom igår. Som vanligt var det roligt och avslappnat att träffas.

Stina, Göran och Angelique. Alexander är utomlands, så han var inte med.

Nu kommer inläggen dyka upp tätare, för nu är vi hemma och jag börjar jobba på måndag, så vi ska inte iväg nånstans mer nu.

Förra veckan träffade vi Sofia och lilla, lilla Natanael. Jag har inte visat någon bild på honom än, men här kommer en:


Så liten och fantastisk!

Nähä, nu ska jag ta lite hostmedicin, för jag hostar sönder halsen, känns det som. Hoppas du får en skön dag. Det ska jag ha!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Cissa

Vilka härliga bilder! Och vilka glassar! ;-)



Krya på dig!

2011-07-21 @ 15:31:17
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Johanna

Underbara glassar!

Postat av: Anonym

multronstället lever verkligen upp till sitt namn.

Ingen sommar utan ett besök där.

Vilket påminner mig om att vi inte varit där ännu i år - får passa på när dotter Wanda med make Niklas och de två småtrollen Linnea och Alfons kommer nästa vecka....



Kramar om!



Så roligt att se alla dina fina bilder.



2011-07-22 @ 22:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0