Speedway med "mina grabbar".

Igår åkte vi iväg på Speedway i Kumla. Det var en division 1 match mellan Rosgasarna och Indianerna. Vår förra granne - Seths "grabbar" - var med och körde för Rosgasarna (Rospiggarna och Gasarna/Masarna som slagit sig ihop.) Stefan var med honom som lite stöttning inne i depån och jag och Seth satt på andra sidan stängslet och tittade och hejade.


Seth och jag.


Alexander och Stefan och någon mer.

Vi var på stan en sväng med grannarna innan de åkte till banan. Vi besökte New Yorker och där hittade jag dessa fina solglasögon. Jag gillade dem:


Seth åt en korv, förstås, och efter en stund sa han: "Mamma, jag tycker veeeeerkligen om chips!" Kan man motstå det??? Han fick gå och köpa sig en liten påse:


Jag hade en gul tröja på mig. Det kommer jag aldrig ha igen därute. Små små skalbaggar gillade den. Som tur är hade jag ett linne på mig under så jag kunde ta av mig tröjan.


Tröjan med små skalbaggar på.

Usch!


Sethskrutt tittar på när de kör.

Han är inne i det. Han hojtade och ropade när Alexander körde!



Jag satt och förundrades över att i stort sett alla karlar inne i depån hade shorts och strumpor i typ foppatofflor eller vanliga tofflor. Vaför har de det? Varför är de inte barfota? Tjejer är ju det. Jag undrar vad skillnaden är... Jag kunde inte låta bli att ta kort på lite fötter :). Det är inte något bra kort, men man ser ganska många fötter med strumpor, i värmen...


Efter matchen fick vi också gå in i depån. Alexander satte honom på sin cykel och skjutsade bort honom till bussen. Gissa om Seth var glad :D.


Det blev en lyckad kväll! Det varmt, soligt och trevligt folk.

Avslutar med en fin bild på himlen...



Jag önskar dig en härlig kväll!!




Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Rapsbaggar heter de de där små, så då förstår du varför de gillar gult...



Foppisar och strumpor med halvlånga brallor... njae, inget supersnyggt kasnke. Vet inte varför karlar absolut måste ha strumpor?! Försöker övertala min gubbe att vara utan i sandalerna när han har piratisar... suck.

2011-07-28 @ 21:51:31
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Shorts + strumpor är hemskt i sig, lägger man sen till sandaler eller foppatofflorblir det ännu värre...

Postat av: Linda Sköldenström

Hej vännen! Saknar dig massor! Så tråkigt att vi inte kunde ses i sommar! Tror du vet om det men om inte så väntar vi barn i nov/dec. Blandade känslor men det ska bli roligt! Älskar dig!

Kramis Linda

2011-07-29 @ 21:40:49
URL: http://skoldenstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0