Yeah!

Nu är den här, Semestern. Det känns så skönt i år. Det har varit så sjukt mycket senaste månaderna, så det känns så skönt att bara kunna "va", även om vi har planer för ledigheten. 

Jag slutade tidigt idag och vi tog en tur på "stan". Jag har nämnt tidigare att det är Open Art i Örebro, så det är konstverk lite här och där. Nu börjar denna bli klar:




Den lilla killen som står i randigt och vinkar, är Seth...
Denna kanin är inspirerad av konstnärens dotters gosedjur. 

En annan figur är denna:

Ytterligare en "man" som sitter på ett högt tak och "häller ut" färg. 

Vi firade in semestern med att gå på Jensens Böfhus. Mmmm, ljuvligt att de öppnat här i Örebro!
Seth fick kritor och en pysselbok när vi väntade på maten.






Seth fick "monstersås", "månmust" och glada potatisgubbar. Kul att de anpassar till barnen.
Och så självklart var det glass till efterrätt, som man får ta själv...


Eftersom jag inte tål det åt jag detta:

Mmm, belgisk chokladkaka, jordgubbsås och lite nougatsås. 

Nu ikväll hyrde vi en film, Draktränaren, till vårt fredagsmys. Det var en mycket bra familjefilm. Vi skrattade alla tre och tyckte den var bra. Seth tyckte den var väldigt spännande. 


Det roliga var att denna svarta drake var stundvis väldigt lik vår Gandalf i sättet att röra sig och vara. Det var riktigt roligt och väldigt internt...

Jag har även tonat mitt hår, så nu är jag inte längre ljus, utan mer mörk. Jag är inte jättemörk, men det är ändå så jag hajar till när jag ser mig själv, för jag har ändå varit ljus i två år nu. Men det kommer nog bli ännu mörkare nästa gång. Jag är ju egentligen ganska mörk. Jag har ingen bra bild just nu, men det kommer väl antagligen någon bild förr eller senare ;)

Jag har inte uppdaterat hur det går med mitt "nyårslöfte". Jag berättade att jag aldrig brukar ha nyårslöften, men i år vill jag verkligen gå ner i vikt, så det fick bli mitt nyårslöfte. Jag gick ju upp mycket förra året när jag var gravid och orkade inte ta tag i det direkt efter. Än så länge har jag gått ner nästan 10 kg. Det känns bra, men det är lika mycket till som behöver komma bort. Det går inte fort, men det går neråt och det är det viktiga.

Imorgon far vi till Söderköping till farmor. Då blir det nog inget bloggande, men jag är förhoppningsvis tillbaka med ett inlägg på söndag :).

Kommentarer
Postat av: Annika

Ha en skön och välsignad semester.Kram från Annika.

2011-07-02 @ 17:48:25
Postat av: Susi

Åh, vilka underbart häftiga konstverk!! Det enda dom kan hitta på hemma är jazz...:(

2011-07-03 @ 07:28:52
URL: http://www.spelafela.se
Postat av: mummen

Grattis!! Bra gjort.

Ha det så skönt på hampe.

Kramisar

2011-07-03 @ 20:20:02
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Cissa

Vilka roliga konstverk! :-)



Här har Jensens gått ned sig något fruktansvärt vad gäller servicen. Det blir alltid fel på beställningarna, tar hur lång tid som helst innan man får maten, snorkig personal. Så trist, för maten är ju god och när det var nyöppnat var det verkligen jättebra och vi var där ofta.



Draktränaren har vi nog sett minst 100 gånger. Det är ju Mollys favoritfilm. Hon fick ju en "Tandlösetårta" när hon fyllde år nu i maj.



Du vet väl att filmen bygger på en bokserie av Cressida Cowell (stavning?) bestående av nio böcker, varav fem, hittils är översatta till svenska? Seth kan nog tycka att de är kul.

Vad duktig du är med vikten! :-) Själv har jag ca 15-20 kg kvar att gå ned. Det var inte prio ett, att gå ned i vikt efter Theo när vi egentligen ville bli gravida nästan direkt efter honom men Molly lät vänta på sig. Och nu sitter kilona väldigt hårt fast. Men skam den som ger sig, det får ta den tid det tar.



Kram!

2011-07-03 @ 21:16:13
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0