Flyttat!!!

Oj, så här långt uppehåll mellan mina inlägg har jag aldrig haft! Men så har jag ju inte flyttat sen jag började blogga. Jag ska beskriva lite av mina dagar, så förstår du nog varför :)

Fredag: Gjorde min sista dag på jobbet. Kändes oerhört sorgligt! Jag trivs ju så bra. Men jag ser också fram mot mitt nästa jobb! Jag packade lite av det sista och sedan åkte Seth och jag iväg till Avestakarnevalen och gick och kollade där. Vi mötte upp Stefan och fikade lite på stan och kl 17:30 sprang Seth Knatteloppet.


Seth med några dagmammakompisar :)

Efter det tog vi en tur till på Karnevalen och sedan åt vi kvällsmat med vänner på en av stadens hamburgeställe. Så var det till att packa lite till (Det är mycket packande när man flyttar...) Stefan hade ju ungdomssamliung som vanligt på kvällen.

Lördag: började dagen tidigt, med att fixa det sista, hämta lastbil osv. Kl 10 kom ett gäng ungdomar från Örebro och flyttandet började. Allt var uppe i lägenheten runt 17:30/18 någonstans. Vi for iväg till Lovisa och barnen (Marcus spran Stockholm maraton i lördags) och ställde lastbilen där över natten. Sedan for vi iväg till Helena, som hade våra katter över helgen. Oj oj, jag körde dem ju ner i bilen och de gillar INTE att åka bil kan jag tala om... På kvällen lämnade vi deras stora klösgrej hos Helena. Sedan åkte vi och handlade lite på Willys. När vi ätit lite och stoppat Seth i säng plockade vi upp lite i köket, så vi kunde äta frukost vid ett bord.


Såhär såg det ut i hela lägenheten. Kartonger överallt! Vi har fått "saxa" fram mellan kartongerna i alla rum.

Söndag: började tidigt den också. Åkte ut och hämtade lastbilen och Stefan tog den till Avesta, där han skulle ha ett möte med ungdomsrådet Rag Bag. Seth och jag åkte till IKEA och köpte besticklådor, eftersom våra var för stora. Sedan for vi också till Avesta. Vi hoppade in på Bagheera och köpte varsin jacka, för vi hittade inte våra jackor i röran och de har dessutom väldigt bra jackor! Sedan åkte vi och åt lunch hos ett par vänner. Kl 16 var det avslutning för de barngrejer vi har i kyrkan. Vi var i Utsund och det blev toppenväder, även om det blåste.

Efter det for vi till huset och tittade till det och plockade några överblivna saker. Sedan åkte vi till Thomas och Zara och åt nybakade scones och satt och pratade. Vi sov i en lägenhet i kyrkan.

Måndag: Stefan mötte upp städfirman tidigt på morgonen och åkte och slängde skräp. Sedan for vi runt i Avesta och gjorde lite ärenden. Senare på förmiddagen träffade vi köparna på banken och gjorde det sista där. Sedan åkte vi till Örebro och hämtade katterna och har försökt komma lite iordning i lägenheten. Nu har vi ätit lite kvällis och tittar på CSI-

Katterna är så coola. De tar flytten med ro, iaf so far. Seth har varit helt fantastisk dessa dagar. Han är glad, men har förstås många tankar. Särskilt om hur han ska kunna gifta sig med Filippa nu när vi bor i Örebro och hon i Avesta. Han är försås trött och så, men klarar flytten med bravur, trots att vi bara plockat och grejat här hemma nu i eftermiddag.

Jag har försökt ladda upp fler kort, men det går inte, eftersom vi inte har vanligt Internet än, utan bara den genom telefonen.

Jag återkommer så fort jag kan :) Tack för att du har tålamod!!

Och så en liten hälsning från Gandalf, som funnit sig tillrätta i en byrålåda :)

Kommentarer
Postat av: a.n

Vad skönt att flytten gick bra.Hoppas att ni kommer att trivas där. Kram från a.n.

2011-05-31 @ 06:51:12
Postat av: Skrivmoster

Kul att du kunde blogga "mitt i röran"... Nu har ni snart fötterna på ett ställe och då blir det nog lugnare. Det är alltid skönt när man avslutat något och kan ägna sig åt det nya. Lycka till och ha det så gott! Kram!

2011-05-31 @ 08:45:23
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Kristina

Välsignelser över ert nya hem och er. Hoppas er ingång ska bli lika bra som er utgång och att ni ska känna att ni går på förutberedda vägar. Kramar Kristina

2011-05-31 @ 18:06:17
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ni verkar ha haft fullt upp! Skönt att det har fungerat bra med Seth, det är ju inte självklart när det sker stora förändringar. Hoppas det går bra med katterna också!

Postat av: Eva Lundblad

Lycka till i ert nya hem och med era nya arbeten

2011-05-31 @ 20:30:14
URL: http://eva-lundblad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0