Bilder från helgen... so far

Oj, oj vilken fart det varit denna helg. Jag visar bilder på hur vi haft det. Tyvärr har jag inga bilder från Shaloms avslutning, för det hade vi ju också igår förstås. Usch! Sista övningen med dem. Men imorgon ska de sjunga i kyrkan och nästa söndag är det avslutning för all barnverksamhet så då sjunger vi tillsammans igen, tack och lov! :D Imorgon är det sista vanliga mötet vi är med på här som pastorspar. Efter mötet är det lunch och samkväm. Oj, det kommer bli tufft och sorgligt, men jag hoppas även på mycket glädje!
Men nu; bilder från igår och idag:

Brännboll med ungdomarna


Det är suveränt att ha stor grönyta bakom vårt hus, så vi kan spela brännboll! Sista gången nu... usch. Vi brukar vara hos oss två gånger varje sommar, men i år blev det bara en.

Seth var med och spelade.




Frida och Seth när deras lag stod ute. Vad de leker vet jag inte ;)


Alicia, jag och Amanda, som satt och räknade poäng istället.

Efter brännbollen grillade vi och åt.


Några satt inomhus...

några utomhus...

några har inte tagit maten än... bl a Seths farmor som ser lite frusen ut.


Min älskling och jag!

Efter maten hade vi en samling nere i gillestugan. Vi var nästan 40 st så folk satt runt väggarna och i trappen. Mitt på golvet i mitten, satte sig då Gandalf och tvättade sig i rumpan! Diskret katt va!?! Ha ha!
Senare på kvällen splittrades vi upp lite. Några satt uppe och pratade, några for hem och resten lekte en gammal goding: "fyra man i soffan". Kan tala om att tjejerna vann!!


Idag tvättade Seth och jag två av våra stora mattor med högtryckstvätten.

Duktig hjälpreda.

Mitt på dagen hade vi en Barnvälsignelsegudstjänst för ett par av våra vänners dotter. Stefan höll i det och jag sjöng och Jonas spelade. Seth fick vara fotograf. Han tog många bra kort och några sådana här kort: ;)



Jonas spelar, jag sjunger.

Oj, det blev mycket bilder, men det blir så gott för mig att ha kvar och gå tillbaka och titta på senare i livet. Jag älskar våra ungdomar så mycket!!! De är fina, goa och roliga människor!

Nä, nu ska jag sluta innan jag sitter här och gråter.
Ha de så gott!

Kommentarer
Postat av: Skrivmoster

Mysigt med alla ungdomar som lyser upp tillvaron! Jag gillade bilden på dej och Stefan! Ni är så fina! Och Seth som är med och både spelar och fotar! Han är en sötnos! (får man säga det till en så stor kille?)



Jag känner igen känslan inför flyttning...



Kram och ha det gott!

2011-05-22 @ 18:12:27
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0