Utställning, film och Mello

Hej hej.

Är du laddad inför kvällens Mello? Det är jag :) Jag tycker ju det är så vansinnigt roligt!!
Idag är Stefan på GP i Göteborg. Han åkte tidigt imorse och kommer hem framåt morgonkvisten inatt. Seth och jag har haft en bra dag. Vi hade en lugn morgon och när han fortsatte att titta på Disneydags städade jag lite. Sen åkte vi ner till "stan" och handlade och tittade på en utställning på biblioteket, som barnen har. Sedan hyrde vi en film till Seth som vi tittade på och efter det har jag packat. Så trist, men nödvändigt. Nu har Bella och Frida kommit för att äta kvällsmat med Seth och mig och senare blir det Mello :D!!


Stekarn Gandalf i mitt knä.

En liten promenad blev det...

Seth står framför deras "monter". Seth och hans dagbarnskompisar har gjort Vårsolar! Så härligt tycker jag!!

Jo, jag tänkte på det att jag på senaste tiden har fått nya läsare, vilket jag är superglad för!!
Naturligtvis är jag oerhört glad för alla ni som följt mig länge också!!! Det är coolt att ni fortsätter läsa tycker jag! Jag tänkte höra om du- gammal eller ny läsare -har någon fråga till mig. Jag har ju bloggat i ca två och ett halvt år och man orkar ju inte läsa allt, som skrivits. Du får fråga vad du vill så ska jag försöka svara!

Ha en bra kväll!!

Kommentarer
Postat av: Skrivmoster

Nog blev man glad åt alla fina solar!!



Jag somnade från det sista för det blev så långdraget i Melodifestivalen... men såg resultatet i morse och tycker det var BRA!



Idag försöker solen komma fram men hon är rätt svag än.. kanske vill ha en ledig dag!



Önskar dig en härlig dag!

2011-05-15 @ 08:35:23
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Annika

Hej,jag läste om när du blev uppvaktad på morsdag förra året. Men du skrev inte någonting om din morsdag 2009. Jag undrar bara om han glömde bort det?Du behöver inte svara om du vill,men för mig skulle det kännas lugnande om du berättade.Sedan tänkte jag ge dig några goda råd inför kommande morsdag,om han inte skulle uppvakta dig då. Då får du försöka komma ihåg alla gånger som han uppvaktat dig utan anledning och att han säkert inte menade något illa.Det kanske låter som ett knäppt inlägg,men jag vill bara inte att du ska bli så besviken om det inte skulle bli någon uppvaktning.Jag önskar bara att du ska ha det bra och att du ändå får en bra morsdag.Kram från Annika.

2011-05-15 @ 11:17:52
Postat av: Kristina

låter som en trevlig lördag. Solar blir man glad av oavsett ute eller inne. Hoppas packningen går bra. Har jag fattat det rätt att ni ska flytta till Örebro?

I vilken kyrka ska din man jobba? Har du oxå fått jobb där?

Ha en bra dag kram

2011-05-16 @ 12:36:54
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0