Vill få sova!

Idag är det fredag och jag älskar´t!!!

Jag sover så dåligt just nu och är så trött. Jag vet att det beror på den stress flytten innebär även om jag inte KÄNNER mig stressad. Att flytta och allt som det innebär är en stress varken man vill eller inte.

Tyvärr gör ju inte våra knaskatter det lättare! Inatt kom Frodo in med en mus. Då sov jag så hårt att jag vaknade av att Stefan gick ut. När jag undrade vad han gjorde sa han att han slängde en mus i soptunnan... En halvtimma senare kommer Gandalf in och jamar och piper vid fotänden på min säng och slutar inte förrän jag sätter mig upp och tittar på henne. Då visar hon upp en gigantisk nattfjäril som hon tagit. Det var som att hon också ville visa att hon kan jaga och stolt visade upp sitt byte... Hm, efter det stängde vi dörren så vi fick vara ifred och tur var väl det för en stund senare hörde jag hur de började leka med en av Seths studsbollar tills den studsade nerför trappen. Vilket liv de för de små liven. Stor, stor fördel med att vi ska bo i lägenhet är att de inte kan ta med sig djur in. Ja, ja. Har jag inte större problem än så, så är det inte särskilt synd om mig, eller hur :) ?


Gandalf


Frodo

(Det är kul med min iphone, för då kan jag blogga såhär på lunchen på jobbet :))

Hoppas du har en bra dag och att du kommer fredagsmysa mycket ikväll!!!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Att flytta är oerhört stressande. Jag har känt mig totalt slut sista tiden efter flytten...trodde nästan jag var sjuk. När är det ni flyttar då?

2011-05-13 @ 12:17:29
URL: http://www.livetmusikochceliaki.net
Postat av: Kristina

Ber att du ska få sova ordentligt i natt utan störningar. Han som håller hela världen i sin hand han håller oxå er flytt i sin hand. Omsluter dig med böner Kram Kristina i Umeå

2011-05-13 @ 23:15:53
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0