Avesta

Goder kväller i detta land, goder kväller i detta land la la la la la...
Idag for Seth och jag till Avesta. Stefan har haft församlingsledardag, så han kunde inte följa med. Men vi åkte dit i förmiddags. Första anhalt blev Pickaboo, en pryl och godisaffär. Där hittade vi en "onepiece" till Seth. Hur gulligt som helst!
Vi passade på att snabbt åka förbi Seths dagmamma och det blev ett kärt återseende. Han fick en puss på kinden av henne och detta har han återkommit till under dagen med ett härligt leende på läpparna :)
Sen åkte vi och åt lunch med Zara och Thomas. Det blev ett kärt återseende där också. Seth var speedad och glad kan man säga och jag pratade och pratade - lite speedad jag också tror jag, ha ha.
Sen var det dags för kalaset, som det har pratats om sedan i somras. Oliwer har sagt sedan vi flyttade att Seth ska komma på hans kalas, som brukar vara första adventhelgen, så detta har varit bokat sedan många månader tillbaka. Så ett par timmar hos Tackerudhs med härliga vänner blev det också. Vilken bra dag!!!





Tack vänner för en härlig dag!


Nu ska vi bara skaffa en till Stefan också!

Nu är vi hemma igen och Stefan har också kommit hem, så nu ska han och jag äta skinkmacka, dricka julmust och sedan dricka glögg och äta pepparkakor :) Jo, har jag sagt att jag ÄLSKAR advent!!??

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0