Hemma igen

Ja, nu är vi hemma efter en snabbvisit i Ullared. Igår var vi ett par timmar hos Malin och Olof i Alingsås. Det är så roligt med dem för vi skrattar alltid mycket tillsammans, men pratar också seriösa saker. Efter några timmars sömn gav vi oss av mot Ullared strax före 06 imorse. Vi var framme före 08.


Framme (ursäkta bildkvalitén). Grått och disigt var det hela dagen.


Inga köer när vi kom, men hjälpes vad det fyllde på med folk efter ett par timmar. Det gick inte att komma fram på vissa ställen i affären, pga trängseln. Men vi hade inställningen att vara trevliga och glada hela dagen ändå och inte stressa, så det gick jättebra! Strax efter 12 var vi ute och klara utan att behövt stå i kö i kassan. Men utanför ringlade kön i regnet för att få komma in i affären. Galenskap. Men rolig galenskap!

17.30 var vi hemma igen hos en glad Seth och farmor. Kläder provades och badskummet testades. Två fulla kassar med julklappar till alla barnen och födelsedagspresenter till Seth har vi gömt...
Seth ville att jag skulle ta kort på honom när han håller i sitt badskum, som är i en butt med bilar på.


Ja, så dagen har gått smidigt och här hemma har de tydligen haft solsken och varit ute ett par timmar vid statsparken. De har fikat på konditori och ätit på McDonalds. Vilken lyx!

Pengar har spenderats idag och vi har haft roligt, men nu är vi ruggigt trötta. Så nu får kudden snart säga hej till mitt huvud.
Hoppas du haft en bra lördag!

Kommentarer
Postat av: Skrivmoster

Tänk att det är en sån trevlig upplevelse detta med Ullared! Jag tycker så i alla fall liksom min sonhustru! Tyvärr får jag nöja mig med en gång per år ... De var där söndag och det var visst MYCKET folk! Men de fick lön för mödan och har nu gjort sina julklappsinköp, vilket inte jag har ...



Kram till dig!

2011-11-21 @ 08:45:29
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0