Pepparkaksbak

Oh, nu är jag trött och det piper lite i öronen nu när jag har tystnad omkring mig... :) Men jag är glad! Vi har haft en bra eftermiddag. Jag hämtade ju upp Seth efter skolan och åkte till Mosås till kusinerna. Lovisa hade gjort iordning figurer i trolldeg, som hon värmt i ugnen så de stelnat. Dessa målades och ska senare hängas upp i julgranen. Vilken bra idé!!


En trött Molly är med.



Resultatet av Seths julgranspynt:


Lovisa och jag förberedde lite för lussebullar och pepparkaksbakning. Lussebullarna gjorde vi själva sen, för det blev lite stressigt, men pepparkakorna gjorde vi tillsammans. Hugo och Seth var med en stund och Alva var med hela tiden. Molly sov mest när vi gjorde pepparkakorna.



Mellistajm!!





Kameran är med överallt :)

Innan middagen fick de sätta på kristyr och nonstop på pepparkakor. Några fick de äta till efterrätt och några ska hängas upp som pynt.


Lovisa hade en jättebra idé om att pryda ljus med pepparkakor. Så hon gjorde fyra pepparkakor till mig att hänga på mina ljus här hemma. Det syns inte så bra på bilden, men det blev fint - tycker jag.


Alltså, bilderna är inte så bra, eftersom jag använder telefonen. Jag ska försöka börja ha med mig kameran igen, men jag är lat. Jag erkänner :)

Vi var trötta, men glada, efter en dag med full fart.
Jag kan erkänna att det var lättare att gå upp i morse när jag visste att jag bara skulle arbeta halv dag. Det borde man göra oftare...
Sov så gott!

Kommentarer
Postat av: mummen

Vad härligt och mysigt ni haft det.

Kan tänka att ni var trötta när kvällen kom, men det är det värt kan jag tänka.

Kramisar

2011-11-24 @ 18:33:19
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0