Kör och Ullared

Halloj!
Har egentligen inget att skriva idag heller, eftersom jag mest legat hemma... Har ännu inte kunnat äta något ordentligt, så jag är matt, men mår ganska bra i övrigt. Jag kommer gå till jobbet imorgon i vilket fall som helst, för då har det gått 48 timmar och jag ska vara smittofri.

Imorgon är det körövning igen. Jippi!!! Farmor kommer imorgon för att vara barnvakt i helgen. Stefan och jag åker nämligen till Ullared på lördag! Dubbeljippi!! Vi åker redan på fredag, efter jobbet och sover hos Malin och Olof i Alingsås, sedan är det till att gå upp i ottan för att åka till Gekås i Ullared på lördag. Sen åker vi hem igen. Så på söndag kommer vi nog vara lagom möra haha. Därför blir det nog inte mycket bloggande några dagar framöver. Eller ett och annat inlägg från mobilen kanske det blir i och för sig.

Såhär såg det ut när jag var i Ullared sist. Det var i början av oktober förra året. Molly ligger i Lovisas mage och hon mådde illa mest hela tiden, men det var det inte många som visste då :).

Det var en riktigt rolig grej att göra tillsammans med mamma, Åsa och Lovisa och förstås Hannah Graaf och hennes fantastiskt roliga man. Men det roligaste var att få vara tillsammans bara vi tjejer och få ligga i en vedeldad badtunna i minusgrader och stjärnklar himmel över oss.
(Även om jag inte gått ner allt i vikt sen jag var gravid och efter allt som var efter det, så har jag iaf gått ner en hel del sedan den här bilden togs och det är skönt...)
Hoppas du får en bra helg hörru!!!!


Kommentarer
Postat av: Kristina

Ullared gissa om jag blir avis. Jag har en gång fått åka till Ullared och sen dess längtar jag tillbaka. Hoppas ni får det jättetrevligt Kramar

2011-11-17 @ 23:09:03
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0