Avlopp

En riktigt stor fördel med att hyra lägenhet:
När det blir ordentligt stopp i avloppet (troligtivs av mitt hår), så lyfter man (läs Stefan) på luren och ringer hyresvärden. Dagen efter är avloppet rensat när man kommer hem från jobbet. Lovely!!
Nu är det ju så att jag aldrig rensat ett avlopp i hela mitt liv - tack och lov! - men det är ju skönt för Stefan att slippa rensa avlopp! Jag har välsignats med en man som gör sådant, eftersom jag är lite känslig sådär... Och innan jag flyttade hemifrån var det mamma (oftast iaf) som rensade/rensar avlopp.

Från det ena till det andra... Detta är en vanlig syn när det är barnprogram innan sängdags:

En trött Seth, leksaker som det leks med samtidigt som han tittar på barnprogrammen och så förstås en katt. Denna gång Gandalf.

Seth vaknade riktigt tidigt idag så han är trött och börjar redan prata om att gå och lägga sig, men jag misstänker att han vill titta färdigt på barnprogrammen, som håller på till 19... Vi får se.

Stefan är på Speedway i Avetsa. (Förstår om du tycker han är på Speedway ofta, men han är ju idrottskaplan för Masarna, eller Gasarna, eller vad de nu heter ;) så han vill och behöver vara med så mycket som han kan. Och han är oerhört glad och tackar mig ofta för att jag inte klagar på att han är borta så mycket pga Speedwayen. Att han är med på så många matcher är något vi bestämt tillsammans. Ifall någon nu undrar :)).

Hoppas du får en skön kväll!
Kom ihåg att du är värdefull och älskad!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Avlopp kan vara riktigt besvärande. Skönt slippa det ibland

Ha en riktigt skön helg kramar

2011-09-02 @ 10:33:28
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej där! Jag har varit riktigt dålig på läsa och kommentera men nu ska jag bättra mig! :) Så ni har flyttat?! Spännande och jag hoppas ni kommer trivas. Kram Jenny

2011-09-03 @ 18:05:10
URL: http://ebifamiljen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0