Egenheter

Häromkvällen låg Stefan och jag i våra sängar och filosoferade. När man blir äldre kommer de egenheter man har fram lite mer. Inget fel med det, för jag tror det är en naturlig del i livet. Varje ålder har sin fas på något sätt. Som barn kretsar hela världen runt dem, som tonåring är man odödlig och som lite äldre kommer egenheterna fram lite mer.
Stefans och mina funderingar var vilka av våra egenheter som kommer bli framträdande ;)

Stefan kommer antagligen vara ganska "tjurskallig" och tycka sig ha rätt i det han säger. Han kommer titta på sport dagarna i ända och äta popcorn så ofta han kan. (Jag kommer titta på sport med honom ibland.)
Jag kommer berätta samma historier om och om igen och skratta gott åt dem varje gång. Gärna historier om vad som hänt tidigare, antagligen när jag var barn. Jag kommer vilja titta på kostymfilmer och inte vilja bli störd av min sportnörd till make :) (Men han kommer titta på filmer tillsammans med mig ibland bara för att göra mig glad, vilket han kommer göra bara han inte gör sig rolig över karaktärerna ;))
Tillsammans kommer vi nog ha en intern humor som ingen annan förstår (har vi i och för sig redan). Vi kommer spela spel tillsammans och antagligen oja oss om dagens ungdom (trots att vi lovat varandra och oss själva att inte göra det...) 
Det jag hoppas när jag blir äldre är att jag ser det som är positivt hos de som är unga och trots att jag kanske inte förstår allt de gör ändå ser hjärtat hos dem och har förtroende för dem. Jag hoppas också jag blir/är en förebild för de som är yngre och kan prata med dem på ett sätt som gör att de också kan lära sig av min erfarenhet av livet och den vishet, som jag förhoppningsvis har samlat på mig. Jag vill inte bli en som bara ser det som inte är som jag vill ha det. Att inte bara leva för mig själv och mina behov. Det finns människor omkring mig som ser andra, som kan se hjärtat hos andra och stötta även om de själva inte förstår allt och de är verkligen mina förebilder!
Oj då, nu kom jag in på ett annat spår. Det blir så ibland när jag låter tankarna vandra :)

Bjuder här på ett kort från i eftermiddags när jag kom hem från jobbet. Seth och jag (läs jag) byggde Mekano, Seth letade efter Waldo i en bok och Gandalf låg i vägen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0