En fantastisk lördag

Oh, vilken skön lördag!!! Morgonen var soft. Seth vaknade förstås vid 6-tiden och jag hade som vanligt svårt att somna om även om han satt i min säng och tittade på Disneykanalen och lekte med lite lego och var allmänt nöjd. Men det var iaf en skön morgon. Vi bestämde oss för att gå ut och äta frukost. Oh, det borde man göra oftare. Nu har ju inte vi långt till caféer eftersom vi bor mitt inne i centrum, men vi ville testa Fröken Brogrens Veranda, som ligger lite längre bort och gå eller cykla med en hungrig Seth, ville vi inte testa på ;). Så vi tog bilen och den var tvungen att tankas.


Seth hjälper till.


Stefan... eh...

Jag kan varmt rekommendera Fröken Brogrens Veranda och deras andra konditori, som bara heter Fröken Brogrens.
Det var gott med nybakat bröd, youghurt med müsli och olika sorters marmelad att välja på. Seth och jag delade på en frukostmeny och Stefan tog en räkmacka.


Stefan och Seth njuter av frukosten.

Seth och jag, mitt i en tugga.

Seth tittade på oss med sina stora ögon och sa att han ville gå själv och köpa en tårtbit och det är svårt att säga nej då...

Såhär glad är man när man får köpa en tårtbit efter frukost.


Såhär äter vår son sin bakelse :D.

När vi kom hem var det dags att göra sånt som behöver göras då och då, nämligen städa. När vi städade satt Seth och lekte med sina magneter. Han byggde olika maskiner och kom och demonstrerade hur de fungerade.

Här förklarar han vad de olika skorstenarna användes till.

Sen tittade Seth på Peter Pan och jag och Stefan läste. Vilken skön dag!!!

Framåt kvällningen gick jag ner till kyrkan för att gå på konsert. Det var en välgörenhetskonsert där alla medverkande var med helt gratis och alla pengar går oavkortat till ett skolbyggprojekt i en by i Keneya. Det är Pelle Ankarberg som dragit ihop konserten, men det är Seths skola Hannaskolan, som arbetar för att få in pengar. (Pelle är lärare på Hannaskolan.) Via Skype var paret som startade projektet med. De hade även några av byborna som arbetar hårt för skolbygget med hemma hos sig.
Frank Ådahl och Gladys del Pilar var med och sjöng. Det var även en kör med och ett fantastiskt komp.
Wow, vilken konsert. Det var en härlig atmosfär och Gud var så där!


En suddig bild på mig och min vän Johanna, som jag träffade på där.

Jag behövde den här konserten. Sång och musik har alltid fyllt mig med energi. När det dessutom blir en konsert som berör på djupet, så laddar det verkligen batterierna!

Nu sitter jag hemma i soffan igen med Seth och Stefan som tittar på Speedway GP. (Hoppas det är slut snart... hi hi). Speedway på TV vs konsert... Hm, jag väljer konsert alla gånger ;).

Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att du har haft en bra lördag! Jag vet ju att vi går igenom olika saker i livet och flera av er läsare har det tungt och går igenom tunga saker! Kom ihåg att (som jag tror) Jesus alltid är med, även när det känns tungt och man känner sig ensam. Jag önkar att du får känna FRID!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Förstår att konserten var bra, hade gärna gått på den! Lyxigt att gå ut och äta frukost, det är sån där vardagslyx som man borde unna sig ibland!

Postat av: Anonym

kolla in bloggen:D

2011-09-11 @ 13:57:31
URL: http://vafanheterjag.blogg.se/
Postat av: Bonnfrua

Aha så Wilma och Agnes´farbor är lärare på Seths skola. där ser man... Man kan säga att kusinerna är med i samma kyrka som de andra kusinerna!

2011-09-11 @ 16:01:03
URL: http://www.bonnfrua.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0