Kyrkan och konstverk.

Idag har vi varit på vårt livs första "kvartsamtal" - som det hette på min tid - i skolans värld. Vi har förstås varit på utveklingssamtal hos Seths dagmamma, men då var inte han med. Nu var han med och det gick bra. Jag är stolt över vår lilla skrutt - som inte är så liten längre... Trots allt nya så är han trygg och harmonisk. De beskriver honom som oblyg och en bra kompis. Jag är stolt över honom!

Igår hade vi också en bra dag. Mötet var inte förrän 16 och det är faktiskt hur skönt som helst. Vi tog det lugnt på morgonen och låg kvar i sängen med frukost på sängen. Jag läste färdigt boken "Himlen finns på riktigt", som jag berättade om i ett tidigare inlägg. Oh, vilken bra bok. Jag kan varmt rekommendera den!!!
Vid 14 tiden träffades vi och övade inför mötet. Det var jag, Sara och Johanna som sjöng och Alexander spelade gitarr.
Såhär såg det ut när vi övade:

(Ber om ursäkt för att bilderna är så suddiga, men de är tagna med mobilen, eftersom kamerakortet varit fulladdat. Idag har jag tömt det, äntligen, så jag kan ta lite bättre kort :))

Jag älskar min församling! Jag är glad att få vara med i en kyrka med härliga människor. Vi är nog inte alltid överens om allt, det går ju inte när man är flera hundra människor, men jag möter så mycket omtanke och kärlek så jag blir alldeles varm. Idag har jag haft en mer låg dag, som man kan ha utan någon särskild anledning och då är det gott att tänka på allt det jag har!

Efter mötet följde ungdomsrådet med respektive med hem till oss och åt Tacos och hade en umgåskväll.


Här sitter alla härliga!

På förmiddagen bakade jag kladdkakemuffins med aftereight på, så de åt vi till lite efterrätt. Tobias gjorde ett hjärta av grädden till sin Sara och då ville jag att han skulle göra ett konstverk till mig också - men dock inget hjärta ;). Kan du se vad han gjort (ja, jag vet, ett riktigt mörkt kort...)?


Jo, du förstår, detta är Stefan i predikstolen. Ha ha.

På tal om något helt annat... Jag blev lite ledsen när Stefan läste på nyheterna att Gunde Svan inte kan vara med i Mästarnas Mästare pga sjukdom. Oh, som jag sett fram mot att se honom i den tävlingen. Är det det som kallas i-landsproblem kanske? Hi hi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0