Funderingar och frälsarkrans

Hej igen.
Oj oj idag var de full fart på jobbet, så nu är det skönt att krypa ner i sängen!
Idag har vi varit på simskola som vanligt. Stefan är på Klacka på en pastorsträff med runt 35 pastorer och teamare. Men han kommer hem imorrn igen.
Idag har det växlat friskt mellan sol och regn och ett ta öste regnet ner samtidigt som solen sken. Jag tog kort men det är svårt att se regnet, men set var vackert i verkliga livet!

Korten idag som kommer huller om buller är på min legoriddarborg som Gandalf tagit i besittning ;)
Så är det på solregnet...
Och så från simskolan där se fick lära sig livräddning (iaf att kasta frälsnigskransen och att bogsera en kompis med en sådan).

Ikväll vid nattningen var det många frågor och funderingar på döden, himlen och andra livsfunderingar. Inte konstigt att han har lite svårt att somna och att han är lite mer orolig än vanligt. Vi får försöka lugna, trösta och förklara så gott det går... Det är visst många funderingar i denna ålder. Jag minns själv hur det var för mig när jag var barn. Jag var rädd att huset skulle börja brinna men pappa tröstade med att han skulle hämta mig om det skulle hända. Han pratade även med mig om bibelordet "känn ingen oro, tro på Gud och tro på mig" Joh 14:1. Han berättade att han brukar tänka på det när han är orolig.
Det hjälpte mig mycket och jag gav ikväll vidare det till Seth (men på hans nivå förstås).

Här kommer bilderna från dagen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0