Ögon och annat

God kväll!
Hur har din dag varit?
Jag satte mig nu för första gången. Fast det är ju inte riktigt sant eftersom jag sitter mycket på jobbet, men sen jag slutade har det gått i ett. Och ändå är det inte städat här hemma än... Men vi tre kommer vara själva hela helgen så det spelar ingen roll. Jag fixar till det imorgon innan Getsemanestunden eller på fredag innan gudstjänsten.

Men Stefan då, kanske du undrar. Jo, han är inte mycket att räkna med nu. Idag gjorde han nämligen en ögonoperation med laser. De fyllde honom med lugnande medel, spärrade upp ögonen med någon ställning så han inte kunde blinka och sedan grejade de i ögonen. Hua! Jag skulle inte vilja vara vaken när de grejar i ögonen!! Så nu måste Stefan ha solglasögon på sig även inomhus i två veckor. Han är fortfarande lite påverkad av det lugnande. De har även sagt att han behöver ta det lite lugnt ett tag nu, så det är väl bäst att han får göra det :).

Så nu ligger han på sängen i mörker och lyssnar på någon undervisning. Han kan inte titta på något ljust såsom tv eller läsa så det blir ju rätt så tråkigt, men det går ju över rätt så fort. Det kommer bli häftigt när han ser bra utan glasögon!!!

Nu en helt annan sak. Igår när jag läste för Seth i barnbibeln, så passade det så bra att det handlar om påsken. Han frågade lite om vart Jesus var när han dött. Vi pratade om det och så sa jag att han uppstod också efter några dagar och det är ju det som är så coolt. "Jag vet," sa han. "Jag har ju sett filmen!"
Älskar den där killen!!!!

Avslutar med en bild på min "coola" man i solglasögon hihi:


Kommentarer
Postat av: Annika

Ha en trevlig påskhelg. Kram från Annika.

2012-04-06 @ 09:17:45
URL: http://annikassibiriskakatter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0