Första advent!

Hej hej kära vän!!
Hur har din helg varit?
Vi har haft en fantastisk helg på många sätt. Det enda negativa är att Stefan blivit sjuk igen, men denna gång en rejäl förkylning. Som tur är har han inte feber än, men hostar, snorar och har ont i halsen.
Men i övrigt har det varit super! Olof, Amanda och Oliver kom upp i fredags. Det har kommit lite snö, så barnen har varit ute en hel del och åkt stjärtlapp. Det är bra med utekläder som syns bra för jag har kunnat sitta inne och ha koll på dem :) tillsammans med katterna som ligger i fönstret och har det gott om dagarna. (Bild längre ner).

Det är skönt med vänner som man känner sig hemma med. Jag har legat och vilat när jag behövt, barnen har lekt, Stefan har vilat när han behövt och vi har pratat och ätit gott. Vi har haft det allmänt gott. Jag smet iväg en sväng på lördagsmorgonen/förmiddagen och åt frukost (min andra, eftersom jag inte kan gå upp ut sängen utan frukost) tillsammans med Carro på Fröken Brogrens Veranda, där de serverar Örebros goaste frukost!!

Idag har vi haft Adventsfika/sen inflyttnigsfika med lite vänner. Vi dukade upp en kakbuffe nu på eftermiddagen och så hade vi några timmars härlig gemenskap! De större barnen kom inte med på kort, för de satt mest på Seths rum och lekte. :)
Jag är så tacksam för vänner i livet!!

Är trött, illamående och grymt glad och tacksam för denna helg!!! Hur har din helg varit?
Här kommer bilder från helgen huller om buller som vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0