Hemma

Hallojsan!
Nu är vi hemma igen, eller vi har varit det sedan mitt på dagen idag.
Jag hade en rent ut sagt jobbig, nära på vidrig, natt. Sov bra mellan 4-6 och sedan ok mellan 6-8. Seth vaknade vid 6 och då brukar han lägga sig hos mig men nu la han sig hos Stefan och spelade på hans iPad. Natten var jobbig pga illamåendet förstås. Det blev en dag med alldeles för lite vilande för mig när Seth fyllde år så nu betalar jag...

Innan vi for fick barnen gå på skattjakt för att hitta godispåsar. Egentligen skulle de gjort det igår på Seths födelsedag, men pga klagande av ont i magen från de flesta av barnen hoppade vi över det. Men idag fick de uppdrag att klara av för att få nästa ledtråd osv tills de hittade godiset. Söta barn vi har!!!! De sjöng, de dansade Gangnam style och allt vad jag nu skrivit på lapparna :).

Resan hem gick långsamt men bra. De första sex-sju milen regnade det för att sedan gå över i snö och då blev även vägarna snötäckta. Men det var inte mycket trafik och vi körde lugnt så allt gick bra.

Resten av dagen har jag legat i sängen och växlat mellan att läsa och slumra till. Stefan och Seth byggde upp ännu en starwarslegojulklapp. Sen har Seth lekt med dem. En riktigt slapp dag med andra ord. (Jag fick tre nya böcker i julklapp!! Jippi!!)

Summa summarum denna jul är att vi haft det riktigt bra!! Trots mitt illamående och dåliga sömn och Molly som varit sjuk och Lovisa och Marcus dåliga sömn. (Molly fick penicillin igår och var redan idag piggare och gladare).
Men det är gott att träffas hela familjen och få kvalitetstid tillsammans.

Det är ju det julen handlar om!
Stor kram!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0