Ledig dag

Idag hade ju Seth studiedag och fick va hemma med gamla, trötta och stela mamman. Men vi har haft det bra. Vi fick besök från en snickare som skulle kolla om det går att ordna så vi inte får in grannens rök i vårt kök mer. Förhoppningsvis lyckades han. Vi passade på att åka till stan för lite julklappsshopping när han var här och grejade. Det var även meningen att vi skulle möta upp Lovisa och äta en lunch, eftersom hon jobbar i stan. Men hon ringde precis innan vi skulle äta och berättade att Hugo haft flera anfall (han har ju epilepsi) så hon fick hämta honom på skolan. Stackars dem och stackars Hugo.
Så vi åt vår lunch själva. När vi kom hem pysslade vi lite av det han fick i födelsedagspresent. Riktigt mysigt. Sen hörde Lovisa av sig och frågade om vi kunde hämta flickorna då hon och Hugo var på sjukhuset och Marcus satt i sammanträde i Stockholm. Självklart gjorde vi det. Seth höll flickorna sysselsatta med diverse påhitt. Han kommer bli en strålande storebror den där :).
Lovisa och Hugo kom hem efter ett par timmar efter massa provtagningar. Bra att de tar det på allvar på sjukhuset och att de får hjälp.
Så, så har vår dag sett ut. Nu väntar jag på att se Morden i Sandhamn på fyran. Jag gillar de böckerna och ser fram emot serien!
Och så hoppas jag på en god natts sömn... Vore skönt.
Önskar även dej en god natts sömn :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0