Simskoleavslutning?

Idag var det avslutning för Seths simskola. När det är avslutning får man bada på äventyrsbadet men en vuxen måste vara med förstås. Nu är det så att Stefan är genomförkyld och har sjukskrivit sig från jobbet - och då är det inte bra, för det ska mycket till för att han ska göra det!!!
Och jag fixar inte att bada som det är nu. Seth blev förstås ledsen, men vi lovade att båda skulle följa med och se bär de visar upp vad de lätt sig OCH vi åt på McDonalds innan. Så Seth blev nöjd och glad ändå. Till saken hör också att vi köpt årskort på Gustavsvik inför nästa år - de såldes för halva priset för några helger sen - så nästa år kan vi bada hur mycket vi vill!! Så med det i tanken blev han inte heller så ledsen.

Jag måste säga att McDonalds är ingen hit. Fy vad jag mår illa nu. Max är så mycket bättre, men när Seth får välja blir det hellre Mc. Stefans burgare var kall och inte färdig i mitten - hoppas han inte blir sjuk!! Men han fick en ny och de var jättetrevliga.

Nu till Seths avslutning... De brukar alltid ha uppvisning, men inte idag! Så stackars Seth var ombytt och allt men fick inte bada... Han fick dock ett diplom och vi köpte några simmärken. Men vi lät honom bada i bassängen där de brukar vara och visa oss vad han lärt sig, så han blev nöjd trots allt. Så denna dag blev inte som vi tänkt, men det blev bra ändå på sitt eget vis. Det blir ju ofta till vad man gör det till.



Kommentarer
Postat av: Johanna

Tråkigt att det inte blev som ni tänkte, men bra att det blev bra ändå!

2012-12-03 @ 20:04:39
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: Kristina

Vad bra att sonen kunde ta besvikelsen, sånt kan ju förstöra mkt.
Tänk här i Umeå är mac donalds bättre än Max.

Ber att din advensttid ska bli lugn och att du ska få må bätre så du kan njuta av att äta kramar

2012-12-04 @ 22:16:35
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0