Snökaos/vinter

Ja, idag verkar det vara kaos i trafiken och jag är glad att vi bara är hemma. Här i Örebro har temperaturen legat runt -5 och det har snöat och blåst galet mycket under dagen. Har läst och hört att det är många olyckor runtom i länet och på andra ställen i Sverige. Men när man bara ligger inomhus är det förfärligt mysigt, tycker jag. 
Stefan är fortfarande sjuk, så idag tittade vi på Sagan om Konungens återkomst. Tre långfilmer på tre dagar - mysigt. Och ja, vi är Saganomringennördar :) haha. 
 
Mina dagar ser ju ungefär likadana ut och jag har inte världsroligt kan man ju säga, så jag undrar om du skulle vilja komma med några förlsag på vad du vill veta eller att jag skriver om här på bloggen. Ni är ju ganska många som är här inne och några av er känner jag ju, men några av er känner jag inte... Så finns det något du önskar att jag berättar/skriver om, så säg till. Det skulle göra mig jätteglad! 
 
Hoppas du har en bra dag där du är!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej! Har följt din blogg från och till länge och även kommenterat någon gång. Skulle vara roligt om du ville skriva lite om vad du upplever positivt respektive negativt med att vara gift med en pastor! Förstår om det kan vara lite känsligt att skriva om men det var ett förslag iafl:-).

2012-12-05 @ 19:53:04
Postat av: Berith Stenblom

Hej Maria! Ja, Du och jag känner ju inte varandra personligt så att säga, men jag känner Dina föräldrar väl. Dessutom är Hans, min man, och jag väldigt goda vänner med Stina och Göran. En gång i tiden, när Göran var lite yngre än nu, var Hans mentor till/åt (vilket ska det vara?)honom. Då bodde Göran med familj i Vårdsberg och Hans och jag bodde i Östra Ryd.
Det var en lång inledning. Nu kommer jag till ärendet. Du uppmanar oss läsare att komma med förslag om vad Du ska skriva. Jag har inget förslag, men jag vill bara säga att jag har följt Din blogg från första början. Ibland har jag skrattat, ibland har jag rörts till tårar. Ibland har jag känt igen mig i Dina situationer.
Du är modig, väldigt modig, tycker jag, som delar med Dig av Ditt/Era liv.
Guds välsignelse inför framtiden önskar jag Dig och Din familj. Ett nytt år står för dörren och Ni ska snart bli flera i familjen.
Kramar från Berith

2012-12-06 @ 19:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0