Hej hopp

Alltså jag måste be om ursäkt för mina inlägg... Men det är så att jag är verkligen inte pigg! Snygg svenska där... Jag har varit hängig och förkyld sen början av december förutom någon vecka i början av februari. Jag känner mig riktigt sliten faktiskt. När jag kommer hem från jobbet gör jag inte många knop. Jag tar vitaminer och så. Men så många på jobbet och i Seths skola är sjuka så det är väl inte konstigt. Dessutom är det jättemånga som är hängiga i månader så jag är ju inte ensam. Men detta gör alltså att jag inte riktigt orkar skriva så mycket.
I övrigt mår jag bra iaf. Jag trivs med jobbet, jag trivs i lägenheten och jag trivs i kyrkan.

Något jag saknar -förutom människorna i Avesta - är kullen där vi kunde åka pulka och skridskor, bara ett par hundra meter från vårt hus. Nu har vi i och för sig nära till Järntorget där man kan åka skridskor. Måste ta tag i orken och gå dit med skrutten en kväll. Det som är bra är att de åker skridsko varje vecka med klassen.

I helgen ska Seth på två kalas så idag var jag och köpte födelsedagspresenter :). Så roligt att köpa presenter till 7 åriga tjejer!!!

God natt om en stund från en trötter:


Kommentarer
Postat av: Lina

Hej vännen!! Vad trist att va sjuk så mycket :-(( men jag om någon vet hur du känner dig!! Peppar, peppar... så har jag inte varit sjuk på ett tag nu (typ 4v.) och det känns konstigt! Hoppas du kryar på dig snart och att vi sen får komma och hälsa på er! Ta hand om dig <3 Kram kram L

2012-02-15 @ 20:53:06
URL: http://www.homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0