Kalas och Gustavsvik

Hej och god söndagkväll!!!!

Igår var dagen D för Seth. Han sov faktiskt ända till kl 7, men från det att han vaknade gick munnen på honom i 110... Han var så glad och ivrig. Vi åkte ut till Adolfsbergsgården, som vi hyrt till kalaset på förmiddagen. Vi bor ju i lägenhet och ha 10 st sexåringar i lägenheten kändes sisådär... Adolfsbergsgården är toppen, med mycket utrymme för barnen att springa runt och dansa osv.

Det var väldigt viktigt för Seth att det var han som dukade:



Det blev jättefint med starwars muggar, tallrikar, serpentiner, starwars konfetti och servetter. Tyvärr tog jag inget kort på resultatet... Klumpigt av mig.

Det blev inte så många fler kort från kalaset, som jag kan lägga ut här, eftersom jag inte frågat alla föräldrar om lov...
Men när alla kommit åt vi korv, eller inte jag eftersom jag inte äter korv, men de andra gjorde det. Efter det lekte vi "hela rymden stormar" och massa andra lekar. Vi hade också grejer så de kunde måla om de ville, eller bara springa runt och dansa osv.


Såhär såg det ut när vi fikade. Popcorn, chokladbollar och glass blandades i en härlig röra hos vissa av kalasfirarna :)

Självklart blev det lite uppdrag som ledde dem fram till godispåsarna, väldigt viktiga!
Det var en nöjd och trött Seth som vinkade av sina kompisar efter ett par timmar.

När det var avstädat och så, åkte vi hem och vilade lite. På kvällskanten kom Åkessons hit och åt tacos och så tittade vi på Gladiatorerna, eller Alligatorerna, som Seth säger. ;)
En riktigt bra dag helt enkelt!!

Seth var sjuk när julavslutningen på simskolan var, så han har aldrig varit inne på upplevelsebadet i Gustavsvik. Han var så ledsen och vi lovade att åka dit alla tre någon gång. Det är svårt att hitta tid då det fungerar för oss alla, men denna helg är Stefan ledig så idag åkte vi iväg och var där nära fyra timmar. Oj, vad mysigt det var. Vi hade riktigt roligt tillsammans och skrattade mycket. 
Dagens härligaste var nog ändå när vi var i bassängen som går ut utomhus. Där hängde vi i varmt vatten och snön dalade ner i stora, fina flingor på oss. Underbart!!! 
Ett  av skratten idag var när vi stod utmed kanten på en bassäng och väntade på att det skulle bli vågor. Vi stod stilla, vid kanten. Ja, ni förstår... En man kom hoppandes med ryggen mot oss och hållandes ett barn i famnen. Jag kunde inte flytta mig, eftersom jag redan var vid kanten. När han hoppade på mig - ja han hoppade fram/bak i vattnet - så sa han: "tack så mycket"! Eh... tack så mycket??? Jo, varsågod, eller... Ha ha. Han sa nog det första som kom upp i huvudet. Roligt var det iaf. :D

Ja, just det, en bild från imorse. När Seth vaknat låg han bredvid mig och spelade på sin Iphone. Gandalf la sig tillrätta och tittade på. Det såg så mysigt ut, så jag tog ett kort. Tyvärr blev blixten så stark så både katt och Seth blundade, men jag visar bilden ändå, för det var så mysigt! Färgerna blev också märkliga, men men...


Nu är Stefan iväg på församlingsmöte och Seth ska i säng. Han är jättetrött och ska ju orka med skolan imorgon. Själv ska jag nog läsa lite när Seth sover. För ovanlighetens skull ha ha ;). 

Hoppas din helg varit bra!!!  

Kommentarer
Postat av: Anne-Lie

Vilken fullspäckad helg ni haft. Så roligt att kalaset blev bra för Seth, eftersom han sett fram så emot det. Kan tänka mig att det var en häftig upplevelse i utomhusbassängen när det snöade.

Jag kommer precis hem från min kyrka nu, Det har varit Bibelns dag.

Ha en bra vecka.

2012-01-22 @ 20:55:52
URL: http://www.skaparrgladje.blogspot.com
Postat av: Kristina

så konstigt vissa dagar går det inte att kommentera på dina blogginlägg, tex det sista du skrev ovan. Skönt att du var feberfri och att era dagar verkar var fulla med roliga saker. Ha en bra dag kram

2012-01-25 @ 15:38:23
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0