Trettonhelgen

Hej igen

Nu kommer lite mer om vår lilljul i Kisa.

Såhär ser det ofta ut. Det är verkligen en teknikgeneration som växer upp nu. Ipads och Iphones är lekande lätt att manövrera :) De är duktiga på att lista ut hur man spelar de olika spelen.

Alva och Seth.

På fredagmorgon skulle vår sexåring firas lite, eftersom min familj inte firat honom än. Tågtårta är ju något som han gillar, så det ordnade vi till tiiiidigt på morgonen. Barnen är ju uppe med tuppen, så att säga :)



En glad Seth väntade i mormors säng på firarna. Paket delades ut och tårtan åts. Jag tycker verkligen det är så mysigt att fira på detta sätt!! Det är ju så jag är van att firas från min uppväxt.


Efter frukost gick mamma, jag och Lovisa ner till min mormor och morfar, som inte kunde komma på dagens julfirande, eftersom morfar blivit sjuk i en rejäl förkylning. Vi ville lämna över våra julklappar till dem. Det var kallt och skönt ute, så jag tog på mig mitt nya pannband och halsduk. Så skön!


När vi kom ner dit var syrran med familj där och lämnade över sina julklappar också. Jag tror nog det uppskattades att vi kom ner en sväng :)


Efter lunch blev det ääääääntligen julklappsutdelning. Som de väntat barnen (och jag med hi hi).

Här sitter de på rad och vääääntar.


Hanna och jag satt vid granen och väntade på att få dela ut julklapparna.


Alla var nöjda och glada. Barnen fortsatte att leka och ha skoj tillsammans. Ena stunden sitter de och spelar på telefonerna och nästa leker de fritt ur sin fantasi och springer runt everywhere.

Framåt kvällningen hamnade vi tre syskon i kökssoffan. Det är inte ofta vi får kort på oss tre, så jag passade på :)


Igår fixade ju Stefan och övriga församlingspastorer och församlingsledare med en fest för alla ledare i kyrkan. Seth och jag var som sagt på Lejonkungen i 3D tillsammans med Olle. Det var mysigt! Sen var Olle med en stund hem och grabbarna lekte med lego. Sen skjutsade jag Seth till Elisabeth (som hade dotter och banrbarn hemma också) som var barnvakt under kvällen, när jag var på festen. De har en hund, vilket Seth looooove!! Han fick följa med ut och gå med Kelda (hunden), vilken lycka. När jag kom för att hämta honom satt han och tittade på Gladiatorerna. Han var speedad och glad och pratde mest oavbrutet. Vi blev kvar och tittade färdigt, så det blev sent innan Seth sov. Och gissa vem som vaknade runt 6:30 ändå imorse? Så nu är det en trött Seth som är hemma, men jag är också grymt trött så vi tar det lugnt. Jag är fortfarande förkyld och har värk i kropp och huvud. Jag börjar bli sliten, eftersom det har hållit i runt en månad och det är inte roligt. Bestämde mig därför för att vara hemma idag och bara ta det lugnt och inte göra något. Seth gör mig sällskap och sitter bredvid mig och leker med lego (det blev mycket sånt i födelsedagspresent och julklapp, vilket är toppen!!!). Men nu börjar sista Tour de ski etappen för tjejerna, så nu ska jag titta på det.

Hoppas du haft en fantastisk helg!!

Kram!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0