Semester

Nu är den här!! Ledigheten i tre veckor! 
Det ska bli så skönt att inte behöva gå upp runt 6-tiden! Vi har ju ganksa mycket inplanerat denna semester, men det känns som att det ändå är lagom mycket och roliga saker som ska hända. 
 
Här är vi på väg från jobb och fritids, ut i "friheten" hihi.
 
Vi firade ledigheten med att bjuda hit bror med familj på Tacos och fredagsmys. Seth inledde Tacostunden med att sjunga för oss alla.
Oerhört gulligt, om jag får säga det själv. Jag älskar denna kille!! :)
 
Vet du, jag undrar om det dåliga samvete man har som förälder någonsin släpper... Gör jag rätt? Är jag för sträng? osv osv. Ibland är den känslan värre än annars. Det jag vet är att han får kärlek hela tiden och det måste ju ändå vara det viktigaste...
Det ska bli skönt att ha semester och hinna umgås ordentligt alla tre! Jag tror vi behöver det. Det ska bli LOVELY!!

Superhjälte

Ikväll så räknade Seth upp olika superhjältar:
Hulken, Ironman, Spiderman, Jesus...
Ha ha, ja Jesus är verkligen den största superhjälten av alla.
Jag tycker den här bilden är bra :):
Hi hi.
 
Seth sover och jag har fixat lite inför Hampe. Stefan är i Avesta och kaplanar :).
Idag har han gjort ett stort jobb där och jag är stolt över honom till tusen!!
Jag ska nog lägga mig i sängen och läsa lite nu, efter att jag plockat ur diskmaskinen... (Oj, oj, hur ska jag klara mig i den nya lägenheten?!! Det finns ingen diskmaskin och inte någon plats för någon heller. Det blir till att inhandla en bänkdiskmaskin så fort vi har råd!! Diskmaskin är det bästa man kan ha i ett hushåll. Jag tycker så illa om att diska!!)
Kram

Båt och Bil

En glad Seth berättade idag att hans och Annas båt vann sitt race och kom i final, men där vann de inte. Han var nöjd ändå, efter en härlig dag på fritids med båtrace och häng i Statsparken. Vi är så nöjda med Seths skola och fritids!!

Jag har också pratat med min fina mormor och morfar idag. Morfar ligger nämligen på sjukhus nu pga infektion. Och då blir ju mormor ensam´hemma. Jag har skrivit om min mormor och morfar förut och de är så underbara!! Vi var ju dagbarn hos dem när vi var små så de har alltid varit ett extrahem till oss. De är rätt så unika som varit gifta i över 64 år. Vilka förebilder!!

Jahapp, har egentlligen inget mer att förtälja denna dag...
Så jag avslutar med en rolig bild, som florerar runt på twitter och facebook nu. Jag tycker den är rolig. Det är min humor det!
KRAM PÅRE!!!

Båt

Idag var det fritids som vanligt för Seth. Men nu är det bara tre dagar kvar för både honom och mig. :)
När jag hämtade honom, visade en av fritidsledarna detta kort för mig. Det har byggts båtar idag, för att imorgon ha båtrace. Vilka roliga påhitt.
På kortet är det Seth och hans kompis Anna och det är de som byggt båten. (Kortet har jag lånat från fritidsbloggen.)

Regn, städ och Hampe

Hallå i ösregnet.
Ja, nu vet jag iof inte om det regnar hos dig, men här i Örebro har det vräkt ner HELA dagen, utan uppehåll. Det sägs att det regnar lika mycket idag, som det brukar göra under hela juni månad... Så tröttheten har legat som en filt över mig idag. Till stor del pga att det är så mörkt och ruggigt ute, men också pga sömnbrist.
 
Ha ha, igår när vi var i kyrkan innan mötet (Stefan predikade och jag sjöng), så sa Seth: "Titta, där är farmor". Oj, då. Hon skulle ju komma tillsammans med en väninna för att bo över här en natt för att tidigt imorse åka på en bussresa till Nordkap. Oj, Oj. Vi visste egentligen om det, men hade glömt det... Så efter mötet (som var jättebra!!) rusade jag hem för att städa lite. Normalt sett så har vi det helt ok hemma, men nu stod det disk på hela diskbänken, båda katterna fäller (och som du vet är de långhåriga) så det låg tussar överallt och så har vi ju en sexåring som skvätter lite här och var när han går på toa... Vi hade tänkt städa av på eftermiddagen, när vi kom hem, eftersom vi inte hunnit och orkat innan. Men nu gick det snabbt vill jag lova. Stefan och Seth stannade och fikade med farmor och Elisabeth. Nu vet jag att ingen av dem skulle bry sig det minsta om hur det ser ut hemma hos oss, men jag gör det... Lite disk och lite pälstussar bryr jag mig inte om, men det var MYCKET disk och MYCKET tussar...
Jag kan vara effektiv bara jag behöver ;) så när de kom hem var det fint igen.
 
Seth tog fram spel, som de spelade. Tänk att ha en fröken på var sida (båda är nämligen lärare) och försöka hitta på egna regler - vilket Seth gärna gör... Det gick inte alls för honom denna gång hi hi. Vad roligt de hade!
 
Imorse när jag gick upp låg Seth och Stefan och sov i sängen... Usch vad trist det var att gå upp då, efter en natt utan så mycket sömn och med regnet ösande utanför. Men nu har jag bara fyra dagar kvar innan det är SEMESTER!!! Nu trivs ju jag väldigt bra på jobbet, så det är ju inte direkt jobbigt att gå dit, men jag ser fram mot att inte behöva gå upp så tidigt och att kunna ligga kvar i sängen lite och läsa och bara vara... Nästa vecka blir det iof inte så, eftersom vi ska till Hampe då, men det är ändå semster att vara där!
Jag kommer vara ansvarig för själavården och ha ett seminarium och Stefan ska också ha seminarium och hjälpa till med ansvaret för förbönen. Det kanske inte låter som semester, men på många sätt är det ju det, eftersom vi inte behöver laga mat och vi får träffa goa vänner och bada (om det är fint väder) osv osv.
 
Nu ska det göras kvällsmacka som ska inmundigas när vi tittar på Sommarlov på Barnkanalen,
 

Midsommar

Hej hej min vän!
Igår var en helt underbar dag!
Seth har varit lite sjuk sen vi kom hem från Nyhem (började bli förkyld redan på Nyhem). Han har hostat, snorat, nyst och haft lite feber. Igår var han dock feberfri, så vi åkte iväg på midsommarfirande, som planerat.
 
Vi var ett helt gäng på 18 vuxna och 21 barn, som möttes upp hemma hos Matteussons. Barnen var i olika åldrar men alla hade någon eller några att leka/hänga med. 
Det var kakbuffé, grillat, pajer, färskpotatis, sill (osv) och jordgubbar och kakor igen... Man var inte direkt hungrig under dagen/kvällen.
Kakbuffé
 
Jordgubbar...
 
De bor ute i Ekeby-Almby så vi promenerade bort till midsommarfirandet som fanns där, med dans runt midsommarstången, fiskedamm, kiosk och lotterier. Urmysigt, om du frågar mig :)...
 
Midsommarfirande
 
Hela dagen och kvällen flöt på med mycket mat, skratt och härlig gemenskap.
En del poolhäng blev det. Det lite mörkare bilden är när Seth tog sig ett kvällsdopp strax innan vi åkte hem.
 
Vi åkte hem vid 23 tiden... Seth somnade omedelbums när han la sig :)
 
Imorse blev det en historisk morgon, då jag fick väcka Seth strax före 10... Han behövde få sova, så det var skönt at han gjorde det!!! Du som varit med mig ett tag vet att han alltid vaknar mellan 6-7 på morgonen, hur sent han än lagt sig.
Själv vaknade jag runt 9 tiden och det var också bra länge sen det hände. Ljuvligt!! Jag låg och myste med Gandalf, som jag upptäckte låg och sov på min arm :)
 
Planerna idag är få... Stefan har gått till kyrkan för att förbereda det sista inför sin predikan imorgon. Seth och jag ligger fortfarande!!!! i sängen och tittar på tv. Vi tar dagen som den kommer, helt enkelt!
 
Hoppas du hade en bra midsommarafton och att du får det bra idag!!

Bilder

Idag blir det bara några bilder...


Stefan var hemma någon timma innan han for vidare till Avesta för att vara med i depån på Speedway.


Har man en väldigt trygg katt eller en väldigt osmart katt, när den ligger kvar trots att man dammsuger på det gula, som hon ligger på? (Naturligtvis inte på henne, men på det gula som syns bredvid henne...)



Frodo var med när Seth och jag tittade på "Narnia - häxan och lejonet". Det var premiär för Seth. Han tyckte den var spännande, bra och lite läskig på sina ställen. Då höll vi varandra i handen och jag förberedde honom på vad som skulle hända.


Strax innan läggdags såg det ut såhär:
Katt, vid mina fötter där jag satt på sängen och Seth som ligger på sitt egna vis och tittar på Sommarlov...

En ganska vanlig dag hos familjen Kindevåg.

Hemma

Nu är Seth och jag hemma igen. Det är så mysigt att komma hem och få mysa med katterna igen. Seth sa att han blir så glad så att han börjar gråta när han får träffa dem igen. :)
Resan hem gick bra och snabbt. Vi har ätit och nu krypit (heter det så?) till sängs. Tyvärr mår Seth lite illa och ligger lite högt i temp, men jag hoppas det bara är trötthet så han är pigg imorgon när han vaknar.


Sånt här godis är visst populärt nu. Ha ha. En toastol med surt salt i och en klubba som man kan doppa i det sura. Det är humor det... Det var Seths önskan att få en sån innan vi åkte och det fick han.


Såhär såg det ut i förmiddags när hundratals barn träffades och var på "Superhjälteskola". OM du undrar varför det hänger en bild på en get mitt i bilden, är det för att man samlar in pengar till getter för familjer som behöver det (typ som man kan ge en sån gåva via UNICEF, men nu blir det via PMU istället.)

Stefan var upptagen på annat håll när Seth och jag åt lunch. När vi är ifrån varandra brukar Seth och jag skicka kort till Stefan. Inte varje gång, men ibland, bara för att det är roligt... Idag fick han detta från oss:

Snyggt va?

Nu ska jag också säga hej till kudden för jag är trött. Båda katterna håller mig sällskap här. Jag tror bestämt de saknat oss...

Sov gott!!

Sista kvällen

Ikväll är sista kvällen på Nyhem för denna gång - iallafall för Seth och mig. Vi åker hem imorgon, då jag jobbar ons och tors. Stefan kommer hem på onsdag eftersom han har lite jobb kvar innan han kan åka hem.

Nyhem är så fantastiskt barnvänligt nu för tiden! När jag var barn och vi var här så var det barnmöten två gånger per dag och det var ju jättebra! Jag minns än hur mycket jag tyckte om dem! Så fanns det oxå en stor kulbacke där man lekte med glaskulor.
Nu finns det massor för barnen vilket gör det så lätt som barnfamilj att åka hit. Det finns en lekplats som är utformad lite som Noas Ark. Det är barnmöten som är anpassade till olika åldrar, intressegrupper och så ungdomar och vuxna som har speciella tröjor på sig och som på dagarna rör sig vid området somr speciellt utformat för barnen. De spelar fotboll och bandy med barnen, de pysslar och grejar. Helt fantastiskt! Vilka hjältar!

Seth valde att vara med på intressegruppen Royal Rangers, en scoutgrupp. Han hinner vara med imorgon också innan vi åker hem. Det var roligt, för de fick testa att såga, tävla med ballonger och lyssna på en berättelse.

Det är faktiskt med lite tungt hjärta vi åker imorgon. Vi har träffat många vänner och de värmer så, men det hade allt varit roligt att få vara kvar ett par dagar till...
Det kommer inte bli lätt att få med sig Seth hem heller... Han trivs som fisken i vattnet. Vi ser inte mycket av honom alls. Han börjar bli stor vår Seth!
Dessutom hade det varit roligt att få vara med på några fler samlingar och möten för de är så grymt bra och musiken är grym!!

Ja ja, nog om det.
Nu avslutar jag med lite bilder från dagen idag.

Kram

 


God morgon

Hoppas natten varit god!
Igår var det full fart hela dagen. När flera tusen människor är på ett och samma ställe så träffar man många gamla - och nya vänner. Det är så gott!!!
Seth var eld och lågor när han träffade Amanda och Oliver. Vi träffas ett par gånger om året men barnen leker som om de träffades jämt.
Det är bra möten och när det inte går att va med, som tex på Pingst Ung galan igår kväll, då Seth sov, så gick det utmärkt att kolla på webben! Underbart!

Pernilla ( vår vän och barnpastor) och Vips vann pris för årets pionjär!! Så värd det!!!

Här kommer en bild på de galna barnen som ville bad när solen sken mellan regnskurarna :)

Jag önskar dig en härlig dag!!!


Nyhem!

Nu är vi äntligen här!
Jag har inte hunnit vara på området än då vi kom runt 19 och då behövde vi äta, komma i ordning och lägga Seth. Vi bor hos vänner i ett hus LOVELY!! Steff och jag tittar på fotboll och Seth ligger ett par meter ifrån och försöker somna, men det är inte lätt när det är spännande med allt nytt här och med förväntan att träffa massa vänner imorgon...

Visst har vi härlig vy från vårt fönster :)


Första skolavslutningen

Oj, oj, vad vi samlat vuxenpoäng idag. :)
Det känns stort och häftigt att Seth är så stor att han gått ut förskoleklass. Vad hände med min bebis? Ha ha, nu låter jag sentimental, men det är så det känns.


Utanför skolan i morse. Han visar hur många år han har kvar i skolan. (Det där med gymnasium och universitet får vi ta lite senare tror jag...)

Kl 16 var det dags för avslutning för f-klass till fyran. Det firades i kyrkan osm ligger i samma byggnad som Hannaskolan. Oh, så ljuvligt det var. Först fick f-klassen sjunga för oss och det lät så bra och de hade sån energi. Jag grät som vanligt...
Sen sjöng ettor och tvåor och det var också ljuvligt och så treorna och till sist fyrorna. Naturligtvis helt underbart. De har ju en bra musiklärare på skolan, som spelade till sångerna. Pelle Ankarberg. Han har bl a spelat till Carola, skrivit låtar som varit med i Mello, är den som sjunger den svenska versionen av Tarzan osv.
Rektorn höll naturligtvis tal också och vi sjöng några sommarsånger tillsammans.


I spänd förväntan innan avslutningen började.


De stolta föräldrarna i väntan på att det ska börja.

Efter kyrkan fikade vi i klassrummet och gav fröknarna blommor.  

Kompisar!!


Här hittade vi Seth när vi skulle gå hem :D Picknick mitt i korridoren.

Efter alltihopa åkte vi till Stefans morbror, som också bor här i Örebro, för att låna motorcykel och ställ. Han ska nämligen åka hoj ner till Nyhem imorgon. Bara för att han tycker det är roligt. Seth och jag åker Volvo V70 ner i stilla mak ;).


Seth försökte tävla med honom hihi.

Jorå, imorrn åker vi till Nyhem! Jippi! Det är flera år sedan nu. Oh, vad jag längtar. Det ska bli så kul och jag hoppas jag träffar många nya och gamla vänner!!

Ha det bäst!!

KRAM!!!

Sång

Hej hej!
Hur är det en dag som denna?
Idag har jag en trött dag, sådär som det är ibland. Direkt efter jobbet cyklade jag iväg till min sånglektion. Jag var supertrött, men att sjunga ger så mycket energi och jag cyklade därifrån glad och mycket piggare. Musik och sång är så fantastiskt för själen! Nu är det inte bara avslappnande att ta sånglektioner precis, eftersom det handlar om att utvecklas och tänka på nya sätt kring hur jag sjunger. Och ändå ger det så otroligt mycket glädje och energi. Sen att det är en fantastisk människa och sångpedagog som jag går hos gör det inte sämre precis :) Bor du i eller i närheten av Örebro så kan jag varmt rekommendera "Voice" där det finns fantastiska sångpedagoger!

Vår Seth är så go, vilket du får höra om och om igen. Hoppas du inte tröttnar på mitt "tjat" :) Jag är så stolt över honom och han är så otroligt härlig. Han är naturligtvis trotsig och får utbrott och så också, men jag skulle vara orolig om han inte var/fick det. Som jag berättade igår, brukar han lyssna på musik när han ska sova. (Älskar Spotify för då kan man verkligen lyssna på i stort sett vad man vill!) Ikväll var det återigen "Tänd ett ljus" som gällde. Helt fantastiskt när man hör honom ligga i sin säng och sjunga med i denna julsång, som jag inte alls är förtjust i, och det är juni. Men när han sjunger den, är det bland det finaste som finns hihi.


Såhär kan det se ut när min sångfågel tittar på TV. Ha ha

Nu önskar jag dig en riktigt skön kväll!!!


Tack än en gång för att du kommer in här och läser lite om min vardag. Det känns häftigt att du gör det och jag uppskattar det oerhört mycket!!

KRAM


Snygga kläder och julsånger

Ja, nu är det igång! EM alltså :). Nu ska Sverige spela och Stefan och jag sitter bänkade. Seth får faktiskt inte titta eftersom det är skola imorgon... Men han klarar sig nog. Han tycker speedway är roligare än fotboll... Även om det nog är spännande med fotboll också.
Sveriges kläder är faktiskt riktigt snygga tycker jag!

Seth har för vana att lyssna på musik när han ska somna. Det brukar önskas lite olika sånger från Spotify. Ikväll blev det "Tänd ett ljus" med Triad. Fint med julsånger mitt i juni ;).

Nä, nu ska jag heja på Sverige.

Och så avslutar jag med en härlig bild från igår!


Festligt barnvaktande

Hur har din helg varit?
Idag har vi haft sommarfest i kyrkan. Barnen sjöng, redaktör Åkesson var där och ett par tvillingar barnvälsignades. Det var riktigt härligt! Efteråt var det korvgrillning, ansiktsmålning och lite tävlingar. Gissa om barnen trivdes!

Sen åkte Seth och jag till Mosås för att barnvakta Hugo, Alva och Molly. Marcus och Lovisa är iväg på en välförtjänt date. I detta nu sover Molly, de andra äter chips och ostbågar och tittar på film. Hur mysigt som helst!

Uppdatering:
Nu ligger jag i min säng. Molly vaknade vid 20 tiden med världens magknip. Alla barn ville hjälpa till, men hon var så förtvivlad. Stackars henne. Jag bar på en förtvivlad Molly i ca en timma och fem minuter innan Marcus och Lovisa kom hem slutade det och hon blev nästan sig själv.
Kvällen gick dock hur bra som helst i övrigt. Barnen var exemplariska :).
Nu ska det bli skönt att sova!
Kram


Lite nytt

Idag har vi köpt ny bil, men vi får den om en månad.

Vi har också bestämt oss för att flytta till en annan lägenhet. Vi är överens om det alla tre. Den blir lite mindre än den vi har nu, men den ligger så att det finns grönområde precis utanför fönstret, det finns lekplats, barnfamiljer osv. En stor bonus är att den är billigare också. Att bo mitt i stan kostar ju en del...
Inga bilar åker vid lägenheten så det är fritt fram att cykla, skejta och köra i inlines för Seth. Alla rum ska tapetseras om, men tyvärr efter att vi redan flyttat in. Men det blir ju iaf gjort. Vi kommer flytta efter sommaren så vi får en skön semester innan :).

Så det händer en del här nu, som du märker.

Vi har också härligt, underbart besök från Avesta här idag. Tabita, Samuel och Tobbe har hälsat på under dagen! LOVELY!!!

Hur har din lördag varit? Hoppas du haft det gott!
Stor kram!!!


Barda

Hej på dig!
Hur har du det?
Jag måste säga att jag är riktigt veckovill, efter den underbara lediga dagen mitt i veckan. Det har inte känts som fredag idag, men jag är glad att det är det.
Ikväll är Stefan hemma, efter att ha åkt runt till en massa studenter under eftermiddagen och kvällen. Härligt att ha honom hemma redan vid 20.30 tiden. Det är inte det vanliga en fredagkväll.

Seth och jag gick hem från skola och jobb idag. När vi passerade Karljohanparken (en fin lekpark vi passerar på vår väg till och från skola/jobb) såg han sin kompis Julia där. Så vi stannade till så de kunde leka en stund. När promenaden hem fortsatte gick han och sjöng. Han är så rolig för han blandar sånger hej vilt på ett underbart sätt. Ena stunden sjöng han "Ho, ho, fira jul med Jean Banan. Ho ho, jag är din snälla babian" och nästa "Jag vill tacka Gud". :) (Texten är ju egentligen "jag är din snälla taliban", men det vet ju inte Seth vad det är, så han sjunger babian istället. Ha ha!)

Efter kvällsmat och bad, var det dags för fredagsmys och Barda på barnkanalen. Chips och fanta bjöds det också på förstås. Seth låg och myste under en filt och katterna var självklart med.


En koncentrerad Seth. Det är mycket spännande!

Efter en stund var det så spännande och bra så han var tvungen att sätta sig upp och gestikulerade vilt och var helt inne i det.

"Mamma, jag vill springa fram och kraaaaaama Carl", utropade han när Barda var slut. (Carl är huvudpersonen i Barda, kan man säga.)

Jaha, nu får vi se om vi får sova inatt... Studenterna är redan ute och tjoar och tjimmar på stan och eftersom vi bor mitt i smeten så hör vi dem väl. Det blir till att sova med fönster och balkongdörr stängda inatt. Men tänk så fantastiskt kul för alla studenter att ha tagit studenten. I onsdags var det femton år sedan jag tog studenten... Oj oj oj... Femton år... Nä, nu ska tant lägga sig ;) ha ha.

Kram

Nationaldagen

Hej hej och Grattis Sverige på din dag :).
Helt ljuvligt att få ha en dag ledig mitt i veckan!!

Härom dagen funderade vi på vad vi skulle göra den här dagen. Det viktigaste var att vi gjorde något tillsammans som familj! Förslaget blev att åka till parken zoo i Eskilstuna. Jag chansade och slängde ut frågan till Lovisa om de ville och kunde följa med och det kunde de. Kul!
Det har varit en ljuvlig dag både vädermässigt och sällskapsmässigt. Vädret var lite svajigt på förmiddagen, men blev skön sol framåt lunch.
Här kommer massa bilder huller om buller från vår dag! Djur, mat, karuseller, sockervadd osv.
Är ruggigt tacksam för denna dag, för min familj och för övrig familj!!!
Kram


Blöhö-hö-höööööt

Idag var det inte lätt att vara en liten Seth. Efter skola och jobb cyklade vi direkt till kyrkan och mötte upp Stefan för att åka och handla. Det gick jättebra i affären, men när vi gick ut från den spöregnade det. Det gillar inte Seth-om han inte har galonisar förstås för då älskar han det! Vi var ju tvungna att ta med cyklarna från kyrkan och hem (ca 200 m) och när han insåg det sa han "men då blir jag ju blöhö-hö-höööööt" (läs detta med en ledsen röst som brister ut i gråt). Vi hade riktigt svårt att hålla oss för skratt... Hela vägen hem grät han och brast ut i förtvivlan "det här är inte kul!!"
Sethgubben. Det är inte lätt alltid ;).

Jag älskar att ha piano igen!! Så fort jag sättet mig vid det vill Seth vara med och spela. Det är ju roligt, men ibland vill jag spela och öva själv. Jag har sagt att han får spela när han vill, men att jag behöver få spela själv ibland. Idag satte jag mig för att öva min sångläxa när han somnat, men vad tror ni händer? Katterna hoppar upp och sätter sig PÅ pianot och vandrar runt på tangenterna och sätter sig och tvättar sig!!! Men för hela världen, ska man behöva låsa in sig??? Haha. Men jag är allt glad för att de finns!

Imorgon drar vi till Eskilstuna zoo. Vi blir nog inte ensamma där... Vad ska du göra på nationaldagen?

Ta hand om dig!!!


Ett barns bön och bilder från helgen

Hej och god kväll!
Nu är en ny vecka här. Alltså, nu låter jag gammal, men oj, vad fort det går. Det är redan 4:e juni! Rent månadsmässigt är det sommar. Jag går på semester om bara några veckor.

Jag måste berätta om en rolig sak som hände igår. Du, som följt mig ett tag, vet att jag tror på Gud och att jag tror på att prata med honom om allt. Ibland får man svar som man ser och ibland inte. Ibland förstår vi vad som händer och ibland inte. För mig är han ändå alltid god och någon jag lutar mig mot vad som än händer! Ja, detta kan jag prata om länge. Jag tror helt enkelt på Gud! Hela förra veckan mådde jag dåligt både i magen och i huvudet och i torsdags var det riktigt illa med migrän. Igår valde jag att stanna hemma från kyrkan, eftersom jag låg vaken ca fyra timmar på natten framförallt pga min mage. Jag mådde inte alls bra där på förmiddagen. Så Seth och jag stannade hemma (Stefan ledde mötet, så han kunde inte ha med sig Seth.) Min mage är ju krånglig jämt, men blir värre när det är mycket omkring mig och det är nog helt enkelt så att det varit lite mycket sista tiden både på jobbet och här hemma...
På eftermiddagen hörde jag hur Seth bad: "Käre Jesus, gör så att mamma mår bra". Jag log och tänkte inte mer på det... Men se, jag blev pigg och på kvällen var orken tillbaka, magen ok och huvudvärken borta. Igår förmiddags trodde jag att jag skulle vara tvungen att vara hemma från jobbet idag, men jag vaknade pigg - så pigg man nu är en måndagmorgon - och mår bra. Nu kan man tänka att det är en slump, men för mig är det inte det! Jag kände en sån otrolig skillnad i hela kroppen och jag tror att Gud denna gång svarade så att det märktes direkt!
Coolt!

Här kommer lite bilder från helgen.

Kompisar och mitt sällskap när jag låg i sängen och inte mådde bra.


Igår eftermiddag spelade vi Plockepinn, på önskan från Seth.


Av någon anledning hihi hamnade en hink med Gandalf i, på bordet, bredvid Seth.


Idag när jag kom hem var Seth nyklippt. Han vill ha långt hår, så det klipps i syfte att kunna växa ut.

Min fina kille.

Han hade även med sig sin Bokstavsbok, som de arbetat utifrån under detta år i Förskoleklass. Seth har inte varit särskilt intresserad av bokstäver, att läsa eller skriva. Så jag blir så glad att han tyckt att denna bok varit rolig. Här är ett exempel på hur de använt den:


De får även lära sig hur varje bokstav tecknas. Ett av barnen i klassen har talsvårigheter, så de lär sig även stödtecken och det är jag jätteglad för.

Nähä, nu är det CSI, så god kväller och ha det gott!!!

Jul eller sommar?

Jag läste att det idag är det kallaste 2:a juni sedan man började mäta. Det har varit lika kallt/varmt idag som det var på jul på många ställen... Haha så knäppt! Märklig jul och märklig sommar! Det har även blåst galet mycket idag!

Min bror sprang Stockholm Maraton idag. Hua att springa i runt tre timmar i regn, blåst och ca 5 grader...frivilligt dessutom! Men bra stolt är jag över honom! Det är tredje gången han springer det. Galet! (tycker soffpotatisen ;))

Jag mår inte helt ok än, även om jag inte har migrän. Jag har ont i huvet och är yr. Så idag har jag tagit det lugnt. Vi började dagen med att städa och jag måste säga att jag älskar känslan när det är nystädat och det doftar gott i hela lägenheten. Vi har ju två långhåriga fällande katter så det dröjer inte länge förrän hårtussar ligger överallt på golvet.
Efter att ha handlat åkte vi ut till Lovisa och barnen. Det var ungefär nivån på vad jag orkade. Där ute kan man ju sitta i soffan eller på golvet i köket och inte göra många knop. Jo, golvet i köket sitter man på när man leker med Molly om du undrar ;).
En liten stund var Lovisas föräldrar där, eftersom de var på genomresa. Alva berättade sagor för oss. Väldigt rart!!! Så en liten stund där fick Stefan och morfar Leon sluta prata jakt och lyssna på sagor om Pomperipossa, pannkakan och bröderna Bruce (bockarna Bruse). :D
Stefan är på 30årskalas nu. Egentligen skulle jag också va med men huvudvärken sätter stopp... Trist! Så Seth och jag är hemma. Seth sover och jag väntar på att Stefan ska komma hem så vi kan titta på Mästarnas Mästare på playen.
Hoppas du haft en bra lördag!


Sommar?

1:a juni idag!! Nu är sommaren här! Eller..? Idag har det varit lika varmt/kallt som i januari. Runt och under 10 grader och regn... Men rent månadsmässigt är det ju sommar och det känns lite overkligt.

Seth och jag tittar på Barda och fredagsmyser. Just nu håller vi varandra i handen för det är lite läskigt :)
I love My son!!!!

Hoppas du får en bra helg!! Kram


RSS 2.0