Blöhö-hö-höööööt

Idag var det inte lätt att vara en liten Seth. Efter skola och jobb cyklade vi direkt till kyrkan och mötte upp Stefan för att åka och handla. Det gick jättebra i affären, men när vi gick ut från den spöregnade det. Det gillar inte Seth-om han inte har galonisar förstås för då älskar han det! Vi var ju tvungna att ta med cyklarna från kyrkan och hem (ca 200 m) och när han insåg det sa han "men då blir jag ju blöhö-hö-höööööt" (läs detta med en ledsen röst som brister ut i gråt). Vi hade riktigt svårt att hålla oss för skratt... Hela vägen hem grät han och brast ut i förtvivlan "det här är inte kul!!"
Sethgubben. Det är inte lätt alltid ;).

Jag älskar att ha piano igen!! Så fort jag sättet mig vid det vill Seth vara med och spela. Det är ju roligt, men ibland vill jag spela och öva själv. Jag har sagt att han får spela när han vill, men att jag behöver få spela själv ibland. Idag satte jag mig för att öva min sångläxa när han somnat, men vad tror ni händer? Katterna hoppar upp och sätter sig PÅ pianot och vandrar runt på tangenterna och sätter sig och tvättar sig!!! Men för hela världen, ska man behöva låsa in sig??? Haha. Men jag är allt glad för att de finns!

Imorgon drar vi till Eskilstuna zoo. Vi blir nog inte ensamma där... Vad ska du göra på nationaldagen?

Ta hand om dig!!!


Kommentarer
Postat av: Annika

Hej, jag läste om det du skrev om att du kände dig helad när Seth hade bett för dig. Jag mår inte så bra själv just nu. Men jag upplever också att Gud går in och helar. Det är skönt att veta att Gud bryr sig om oss.Att han bär oss alla dagar. Jag jobbar hela veckan, sedan är jag ledig 3 dagar. Önskar er en trevlig nationaldag. Kram från Annika.

2012-06-06 @ 06:43:56
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0