Ett barns bön och bilder från helgen

Hej och god kväll!
Nu är en ny vecka här. Alltså, nu låter jag gammal, men oj, vad fort det går. Det är redan 4:e juni! Rent månadsmässigt är det sommar. Jag går på semester om bara några veckor.

Jag måste berätta om en rolig sak som hände igår. Du, som följt mig ett tag, vet att jag tror på Gud och att jag tror på att prata med honom om allt. Ibland får man svar som man ser och ibland inte. Ibland förstår vi vad som händer och ibland inte. För mig är han ändå alltid god och någon jag lutar mig mot vad som än händer! Ja, detta kan jag prata om länge. Jag tror helt enkelt på Gud! Hela förra veckan mådde jag dåligt både i magen och i huvudet och i torsdags var det riktigt illa med migrän. Igår valde jag att stanna hemma från kyrkan, eftersom jag låg vaken ca fyra timmar på natten framförallt pga min mage. Jag mådde inte alls bra där på förmiddagen. Så Seth och jag stannade hemma (Stefan ledde mötet, så han kunde inte ha med sig Seth.) Min mage är ju krånglig jämt, men blir värre när det är mycket omkring mig och det är nog helt enkelt så att det varit lite mycket sista tiden både på jobbet och här hemma...
På eftermiddagen hörde jag hur Seth bad: "Käre Jesus, gör så att mamma mår bra". Jag log och tänkte inte mer på det... Men se, jag blev pigg och på kvällen var orken tillbaka, magen ok och huvudvärken borta. Igår förmiddags trodde jag att jag skulle vara tvungen att vara hemma från jobbet idag, men jag vaknade pigg - så pigg man nu är en måndagmorgon - och mår bra. Nu kan man tänka att det är en slump, men för mig är det inte det! Jag kände en sån otrolig skillnad i hela kroppen och jag tror att Gud denna gång svarade så att det märktes direkt!
Coolt!

Här kommer lite bilder från helgen.

Kompisar och mitt sällskap när jag låg i sängen och inte mådde bra.


Igår eftermiddag spelade vi Plockepinn, på önskan från Seth.


Av någon anledning hihi hamnade en hink med Gandalf i, på bordet, bredvid Seth.


Idag när jag kom hem var Seth nyklippt. Han vill ha långt hår, så det klipps i syfte att kunna växa ut.

Min fina kille.

Han hade även med sig sin Bokstavsbok, som de arbetat utifrån under detta år i Förskoleklass. Seth har inte varit särskilt intresserad av bokstäver, att läsa eller skriva. Så jag blir så glad att han tyckt att denna bok varit rolig. Här är ett exempel på hur de använt den:


De får även lära sig hur varje bokstav tecknas. Ett av barnen i klassen har talsvårigheter, så de lär sig även stödtecken och det är jag jätteglad för.

Nähä, nu är det CSI, så god kväller och ha det gott!!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Jag tror Gud hör små barns bön på ett spec sätt.Så många gånger som mina barn bad för mig när de var små och ssk när jag hade migrän o det hjälpte. Så vi får tacka Gud för Seth o hans tro. Jag är oxå en sån som ber för allt o det tror jag barnen oxå lärt sig Kram

2012-06-06 @ 22:19:28
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0